top icon
Κόσμος

Ανανέωση για τα Skoda Scala και Kamiq

Τα Skoda Scala και Kamiq ανανεώνονται στα σημεία διαθέτοντας πλέον «φρεσκαρισμένη» σχεδίαση και αναβαθμισμένη τεχνολογία.

Τα δημοφιλή Skoda Kamiq και Scala ανανεώνονται, με τις αλλαγές να εστιάζουν περισσότερο στους τομείς της τεχνολογίας, της σχεδίασης και της πρακτικότητας.

Το νέο Scala έχει ακόμα πιο σπορ αίσθηση σε εμφάνιση σε σχέση με το μοντέλο που παραδίδει τη σκυτάλη, ενώ το Kamiq αποπνέει έναν πιο στιβαρό SUV χαρακτήρα. Μάλιστα, η τσέχικη εταιρεία αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «η εμφάνιση του Scala είναι εμπνευσμένη από το πρωτότυπο Vision RS, ενώ το Kamiq δανείζεται κάποιες λεπτομέρειες από τα μεγαλύτερα SUV αδέρφια του, τα Karoq και Kodiaq».

Skoda Scala

Skoda Scala

Η μάσκα του Skoda Scala, για παράδειγμα, έχει επανασχεδιαστεί έτσι ώστε οι κάθετες μπάρες της να τονίζουν την αντίθεση μεταξύ των γυαλιστερών και ματ επιφανειών. Στο Kamiq, η τελευταία είναι πιο «όρθια» και ελαφρώς πιο ογκώδες, ενώ και εδώ το «παρών» δίνει μια αισθητή αντίθεση όσον αφορά το φινίρισμα.

Τόσο το Scala όσο και το Kamiq διαθέτουν προβολείς LED στον στάνταρ εξοπλισμό τους και οι πελάτες μπορούν πλέον να επιλέξουν τους προβολείς TOP LED Matrix. Στο πλαίσιο των αναβαθμίσεών τους, τα Kamiq και Scala εμπνεύστηκαν επίσης από το ηλεκτρικό Enyaq, με τους πελάτες να μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε έξι εσωτερικά σχέδια. Υπάρχουν τρία επίπεδα εξοπλισμού, τα Essence, Selection και Monte Carlo, με μια σειρά από παραδοσιακές σπορ λεπτομέρειες, όπως μαύρα στοιχεία αμαξώματος, σπορ καθίσματα και ρυθμιζόμενο εσωτερικό φωτισμό LED.

Skoda Kamiq

Skoda Kamiq

Τόσο το Scala όσο και το Kamiq συνεχίζουν να τροφοδοτούνται από τους γνώριμους βενζινοκινητήρες της οικογένειας TSI της Skoda με ισχύ από 70 έως 110 kW (95 έως 150 ίππους).

Στο εσωτερικό των αυτοκινήτων, η τεχνολογία έχει αναβαθμιστεί, με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων να είναι πλέον στάνταρ – το Virtual Cockpit των 10,25 ιντσών διατίθεται προαιρετικά. Η οθόνη του συστήματος infotainment έχει διαγώνιο 8,25 ή προαιρετικά 9,2 ίντσες και ο πίνακας ελέγχου του κλιματισμού έχει επανασχεδιαστεί διαθέτοντας τώρα νέα περιστροφικά χειριστήρια.

Skoda Kamiq

Skoda Kamiq

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Skoda Scala - Skoda Kamiq
  • Skoda Kamiq
  • Skoda Kamiq
  • Skoda Kamiq
  • Skoda Scala
  • Skoda Scala
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ