top icon
Κόσμος

Ανανέωση για το Citroen C5 Aircross

Τo Citroen C5 Aircross φρεσκάρεται ήδη από τις αρχές του 2022 και θα είναι διαθέσιμο στη χώρα μας μέσα στο τέταρτο τρίμηνο του έτους.

Το Citroen C5 Aircross, με περισσότερες από 260.000 πωλήσεις από το λανσάρισμά του στα τέλη του 2018, έχει αφήσει το δικό του στίγμα του στην άκρως ανταγωνιστική κατηγορία των μικρομεσαίων SUV με την ευρυχωρία, την πρακτικότητά του και, πάνω απ’ όλα, την άνεσή του, η οποία αποτελεί απόρροια του ολοκληρωμένου προγράμματος Citroen Advanced Comfort.

Για τη νέα χρονιά, το γαλλικό SUV φρεσκάρεται οπτικά με μια νέα εκδοχή του λογότυπου της μάρκας, το οποίο σταδιακά αποκτά την «ανεξαρτησία» του και αποσπάται από τα φώτα ημέρας. Το έμβλημα της εταιρείας εμφανίζεται τώρα σε μαύρη λάκα σε χρώμιο, ενώ χαρακτηριστικό της νέας ταυτότητας της Citroen είναι η υπογραφή LED των φώτων ημέρας σε σχήμα V που έχει δημιουργηθεί για να δίνει ένα hi-tech και πιο «ισχυρό» 3D εφέ στα εμπρός φώτα.

Citroen C5 Aircross

Κάτω από τη μάσκα, η νέα σχεδίαση του αεραγωγού στον προφυλακτήρα κάνει το πλάτος του μπροστινού μέρους να φαίνεται συνολικά μεγαλύτερο, τονίζοντας την επιβλητικότητα του συνόλου. Από τη μεριά της, η προστατευτική ποδιά στο κάτω μέρος καθιστά το εμπρόσθιο μέρος πολύ πιο δυναμικό. Κοιτώντας το αυτοκίνητο από το πλάι, η κομψότητα υπογραμμίζεται από τις νέες ζάντες αλουμινίου Pulsar των 18 ιντσών με τη διχρωμία και το «διαμαντέ» φινίρισμα. Το νέο Glossy Black χρώμα στα καλύμματα των καθρεπτών αποτελεί τώρα μέρος του βασικού εξοπλισμού όλης της γκάμας.

Citroen C5 Aircross

Απόλυτα συμβατό με το μπροστινό μέρος του οχήματος της Citroen, το ανανεωμένο C5 Aircross έχει μια νέα τρισδιάστατη φωτεινή υπογραφή LED και στο πίσω. Χωρίς αλλαγή μεγέθους, η μονάδα λάμπας είναι πλέον εξοπλισμένη με σκούρο κρύσταλλο, τονίζοντας τις τρεις μονάδες φωτισμού LED που αποτελούν τη φωτεινή υπογραφή. Όπως και στο εμπρός μέρος, η λεπτομέρεια στη σχεδίαση ενισχύει το βάθος στο 3D εφέ της φωτεινής υπογραφής.

Citroen C5 Aircross

Το Citroen C5 Aircross εξακολουθεί να αποτελεί σημείο αναφοράς για την άνεση που προσφέρει στους επιβάτες του, καθώς προσφέρει ανάρτηση και καθίσματα, αμφότερα εναρμονισμένα στις αρχές του προγράμματος Citroen Advanced Comfort, ευρυχωρία και ευελιξία, καθώς και τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού, όπως το Highway Driver Assist, που διασφαλίζουν ότι κάθε διαδρομή – από την καθημερινή μετακίνηση έως και τα μεγάλα ταξίδια – γίνεται μια γαλήνια και απόλυτα ξεχωριστή εμπειρία. Επιπλέον, ο πλήρως προσαρμόσιμος ψηφιακός πίνακας οργάνων σε οθόνη 12,3 ιντσών παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στον οδηγό.

Citroen C5 Aircross

Τα χρώματα και τα υλικά της καμπίνας έχουν εκλεπτυνθεί με επιλογή υλικών υψηλής ποιότητας για να τονίσουν την άνεση και την ακόμα υψηλότερη ποιότητα. Η κεντρική κονσόλα, υπερυψωμένη και με αυξημένες διαστάσεις, έχει εκσυγχρονιστεί με ένα μαύρο ύφασμα που κάνει εφέ δέρματος. Πιο εργονομική είναι πλέον η διάταξη των χειριστηρίων, με το νέο, κομψό και υψηλής τεχνολογίας e-Toggle επιλογέα, ένα νέο κουμπί επιλογής προγράμματος οδήγησης που ενσωματώνει τη λειτουργία Grip Control και, στις plug-in-υβριδικές εκδόσεις, τις τρεις επιπλέον επιλογές (Electric, Hybrid ή Sport).

Citroen C5 Aircross

Για καθημερινές διαδρομές έως 55 χλμ. μόνο με τη χρήση του ηλεκτροκινητήρα και της απεριόριστης αυτονομίας για μεγάλες διαδρομές με τον βενζινοκινητήρα, οι plug-in hybrid εκδόσεις του C5 Aircross προσφέρουν αθόρυβη οδήγηση με πλήρη απουσία κραδασμών στην ηλεκτρική λειτουργία με ταχύτητες έως και 135 χλμ./ώρα, με άμεσα διαθέσιμη ροπή της τάξης των 320 Nm.

Citroen C5 Aircross

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Citroen C5 Aircross
  • Citroen C5 Aircross
  • Citroen C5 Aircross
  • Citroen C5 Aircross
  • Citroen C5 Aircross
  • Citroen C5 Aircross
  • Citroen C5 Aircross
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ