top icon
Κόσμος

Άνοιξε ο δρόμος – Αυτοκίνητο έπεσε μέσα στη τρύπα (video)

Ο οδηγός του λευκού SUV δεν αντιλαμβάνεται πως ο δρόμος έχει…χαθεί και πέφτει μέσα στην τρύπα. Ως εκ θαύματος κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Είναι από τις στιγμές που κανείς οδηγός, δεν θέλει καν να φανταστεί. Το οδόστρωμα έχει υποχωρήσει πάνω στη γέφυρα του αυτοκινητοδρόμου από τις καταρρακτώδεις βροχές και δεν υπάρχει καμία προειδοποίηση.

Ο οδηγός του λευκού SUV που κινείται στην αριστερή λωρίδα δεν αντιλαμβάνεται πως κάτι στραβό συμβαίνει εμπρός και συνεχίζει την πορεία του. Αντίθετα, αυτός που βρίσκεται δεξιά και καταγράφει με σταθερή κάμερα το γεγονός, λόγω της ελαφράς ομίχλης και της κακοκαιρίας που επικρατεί, κινείται με χαμηλή ταχύτητα.

Το SUV οδεύει αφρενάριστο και φεύγει στο κενό. Το βίντεο σταματά και ξεκινά λίγο αργότερα, με διερχόμενους οδηγούς και επιβάτες να επιχειρούν να απεγκλωβίσουν τον άτυχο οδηγό. Κάποια στιγμή φαίνεται σαν να τραβάνε κι ένα παιδί, ενώ μέσα στην τρύπα απεικονίζεται κι ένα δεύτερο όχημα.

Το τρομακτικό ατύχημα σημειώθηκε στην περιοχή Χαρμπίν της Κίνας και σύμφωνα με όσα αναφέρονται, δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Πηγή: Daily Mail

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ