Επικαιρότητα Κόσμος

Αποχωρήσεις ανώτερων στελεχών από τη Mitsubishi

Δύο υψηλόβαθμα στελέχη, με μακρά ιστορία στη συμμαχία των Renault-Nissan-Mitsubishi, αποχωρούν από τους κόλπους της τελευταίας στα τέλη του τρέχοντος μηνός.

Ο πρώτος είναι  ο Trevor Mann, ένα υψηλόβαθμο στέλεχος που χαρακτηρίζεται ως βετεράνος της ομόσταβλης Nissan. Ο 57χρονος Βρετανός, ο οποίος προσχώρησε στους κόλπους της Nissan στο Ην. Βασίλειο το 1985, «μετακόμισε» στη Mitsubishi το 2016 μετά την εξαγορά του 34% της τελευταίας το 2016. Όπως ανακοινώθηκε, 0 Trevor Mann θα εγκαταλείψει την εταιρεία στα τέλη Μαρτίου και θα αντικατασταθεί ως Chief Operating Officer από τον Ashwani Gupta, που κατέχει επί του παρόντος της θέση του ανώτερου αντιπροέδρου στην παγκόσμια συμμαχία των Renault-Nissan-Mitsubishi.

Η Mitsubishi δεν προσδιόρισε ποια θα είναι τα επόμενα επαγγελματικά βήματα του Trever Mann, ο οποίος πριν το 2016 εργάζονταν στη Nissan υπό την καθοδήγηση του Carlos Ghosn. Εντούτοις, η ιαπωνική εταιρεία ξεκαθάρισε πως ο Βρετανός δεν θα επιστρέψει σε διοικητικές θέσεις στη συμμαχία.

Την Mitsubishi εγκαταλείπει επίσης και ο Vincent Cobee, ο οποίος προσχώρησε στην εταιρεία, επίσης από τη Nissan, ως επικεφαλής του τμήματος στρατηγικής προϊόντων. Στην Nissan, ο 50χρονος σήμερα Vincent  Cobee ήταν υπεύθυνος για την παγκόσμια επιχειρηματική δραστηριότητα της Datsun._Χ.Α.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου