top icon
Επικαιρότητα

Αποκαλύπτουμε τη νέα Porsche 911 GT3 Touring Package

Μια ηπιότερη σε εμφάνιση, αλλά ακόμα πιο απολαυστική για τους παραδοσιακούς petrolheads, 911 GT3. Χειροκίνητη, γάρ.

Το φως της δημοσιότητας είδαν μέσω ανεπίσημων διαρροών σήμερα το πρωί οι πρώτες φωτογραφίες της νέας 911 GT3 Touring Package, μιας έκδοσης που όπως και εσείς μπορείτε να δείτε διαθέτει πιο «ήπια» σχεδιαστικά γνωρίσματα. Με σημείο αναφοράς, ασφαλώς, τον εξοστρακισμό της θηριώδους πίσω αεροτομής, αλλά και των χρακτηριστικών αεραγωγών-ανοιγμάτων στα εμπρός φτερά.

Χωρίς να έχει ακόμα επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη, η νέας Porsche 911 GT3 Touring Package θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο, όπως ακριβώς συνέβαινε με την 911 R.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού auto-presse.de, την κίνηση εξακολουθεί να προσφέρει και στην Touring Package ο γνωστός ατμοσφαιρικός 4λιτρος μπόξερ των 500 ίππων. Τα φρένα από carbon είναι στάνταρ, όπως και το Sport Chrono Package, ενώ… χαμηλότερων τόνων είναι και το εσωτερικό, από το οποίο απουσιάζουν μεταξύ άλλων ο κλωβός ασφαλείας και τα αγωνιστικών προδιαγραφών μπάκετ καθίσματα.

Αναμένουμε εντός των προσεχών ωρών τις επίσημες ανακοινώσεις που θα επιβεβαιώσουν ή θα διαψεύσουν τις ως άνω πληροφορίες και φυσικά το δημοσιεύμα του γερμανικού auto-presse.de._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ