Μια ηπιότερη σε εμφάνιση, αλλά ακόμα πιο απολαυστική για τους παραδοσιακούς petrolheads, 911 GT3. Χειροκίνητη, γάρ.

Το φως της δημοσιότητας είδαν μέσω ανεπίσημων διαρροών σήμερα το πρωί οι πρώτες φωτογραφίες της νέας 911 GT3 Touring Package, μιας έκδοσης που όπως και εσείς μπορείτε να δείτε διαθέτει πιο «ήπια» σχεδιαστικά γνωρίσματα. Με σημείο αναφοράς, ασφαλώς, τον εξοστρακισμό της θηριώδους πίσω αεροτομής, αλλά και των χρακτηριστικών αεραγωγών-ανοιγμάτων στα εμπρός φτερά.

Χωρίς να έχει ακόμα επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη, η νέας Porsche 911 GT3 Touring Package θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο, όπως ακριβώς συνέβαινε με την 911 R.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού auto-presse.de, την κίνηση εξακολουθεί να προσφέρει και στην Touring Package ο γνωστός ατμοσφαιρικός 4λιτρος μπόξερ των 500 ίππων. Τα φρένα από carbon είναι στάνταρ, όπως και το Sport Chrono Package, ενώ… χαμηλότερων τόνων είναι και το εσωτερικό, από το οποίο απουσιάζουν μεταξύ άλλων ο κλωβός ασφαλείας και τα αγωνιστικών προδιαγραφών μπάκετ καθίσματα.

Αναμένουμε εντός των προσεχών ωρών τις επίσημες ανακοινώσεις που θα επιβεβαιώσουν ή θα διαψεύσουν τις ως άνω πληροφορίες και φυσικά το δημοσιεύμα του γερμανικού auto-presse.de._Χ.Α.

Πιστεύετε πως και στο φετινό Αυτοκίνητο της Χρονιάς, από τους 7 φιναλίστ, ένα από τα ηλεκτρικά Porsche Taycan & Tesla Model 3, θα μπορούσε να επικρατήσει του συμβατικού ανταγωνισμού (BMW 1 Series, Ford Puma, Peugeot 208, Renault Clio & Toyota Corolla);

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά