top icon
Επικαιρότητα

Αξεσουάρ M Performance για τη νέα BMW M2 Competition

Η κορυφαία έκδοση Competition της ΒΜW Μ2 -ναι, αυτή με τον κινητήρα της Μ4-γίνεται ακόμα πιο επιθετική σε εμφάνιση. Και όχι μόνο.

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από την στιγμή που οι Βαυαροί αποκάλυψαν τη νέα BMW M2 Competition και σήμερα παρουσιάζουν ένα πλήρες «σετ» αξεσουάρ για την κορυφαία έκδοση του μοντέλου που φορά τον 6κύλινδρο bi-turbo κινητήρα της M4, τα οποία έρχονται να αναβαθμίσουν τόσο την αισθητική, όσο και την απόδοση της κατασκευής στο δρόμο.  Το εξωτερικό πακέτο που προσφέρει η M Performance Parts περιλαμβάνει αρκετά καλούδια -διαλέγετε και παίρνετε- ανάμεσα στα οποία συναντά κανείς τα γνώριμα αγωνιστικά αυτοκόλλητα του M Division, οροφή, φτερά, κάλυμμα χώρου φόρτωσης και καθρεπτών, πίσω σταθερή αεροτομή και εμπρός καπό από ανθρακονήματα, πλαϊνές ποδιές και διαφορετικό πίσω διαχύτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι από το carbon καπό εξοικονομούνται 6 κιλά, από την αντίστοιχη οροφή 5 επιπλέον και από την πίσω πόρτα από ανθρακονήματα 6 κιλά σε σχέση με την «απλή» Μ2 Competition των 410 ίππων. Από το ίδιο υλικό μπορεί να κατασκευαστεί επίσης και το κάλυμμα του 6κύλινδρου κινητήρα, τα εμπρός «νεφρά», αλλά και πολλά ακόμα επιμέρους μέρη της εξωτερικής αμφίεσης του αυτοκινήτου.

Για τους γνήσιους petrolheads, όμως, που δεν αρέσκονται απλώς στο θεαθήναι, η BMW προσφέρει μέσω της M Performance Parts μία coilover ανάρτηση, η οποία μπορεί να ρυθμιστεί σε 12 θέσεις ως προς τη συμπίεσή της και σε 16 ως προς την επαναφορά της. Συγχρόνως, πρόκειται για μια λύση που χαμηλώνει το αμάξωμα κατά 20 χλστ. Από εκεί και πέρα, μπορεί κανείς να παραγγείλει τις νέες σφυρήλατες ζάντες των 19 ιντσών των Βαυαρών, που είναι ελαφρύτερες κατά 3,2 κιλά, καθώς και βελτιωμένα φρένα με μεγαλύτερης διαμέτρου δίσκους και διαφορετικά τακάκια, που συνδυάζονται με 6πίστονες και 4πίστονες δαγκάνες εμπρός και πίσω. Επίσης, διαθέσιμο είναι ένα νέο και ελαφρύτερο κατά 8 κιλά σύστημα εξαγωγής με απολήξεις διαμέτρου 93 χλστ., που αποτελείται από ανοξείδωτο ατσάλι στο κυρίως του σώμα του και από ένα τελικό από τιτάνιο, διαθέτοντας μάλιστα δύο ηχητικά προγράμματα λειτουργίας, τα Sport και Sport+._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ