top icon
Κόσμος

Αυτό είναι το εσωτερικό της νέας Porsche Panamera

Η εργονομία επόμενης γενιάς με επίκεντρο τον οδηγό, η πολυτέλεια και οι high-tech λύσεις είναι τα κύρια σημεία εστίασης του εσωτερικού της νέας Porsche Panamera που θα παρουσιαστεί στις 24 Νοεμβρίου.

Με τη νέα Porsche Panamera που πρόκειται να παρουσιαστεί επίσημα στις 24 Νοεμβρίου ο Γερμανός κατασκευαστής προτάσσει μεταξύ άλλων ένα οδηγοκεντρικό σύστημα ελέγχου -γνωστό με την ονομασία Porsche Driver Experience- που αποτελεί εξέλιξη εκείνου που είδαμε για πρώτη φορά στην ηλεκτρική Taycan.

Κύρια χαρακτηριστικά του είναι η πλήρως ψηφιακή οθόνη, η μεγάλη γκάμα επιλογών προσαρμογής και η διαισθητική λειτουργία. Βασικό στοιχείο της όλης προσέγγισης στην καμπίνα της νέας Panamera είναι η ομαδοποίηση των στοιχείων ελέγχου που σχετίζονται με την οδήγηση σε άμεση γειτνίαση με το τιμόνι. Έτσι, όλες οι βασικές λειτουργίες είναι εύχρηστες απλοποιώντας τη λειτουργία και τον έλεγχο του οχήματος σε όλες τις οδηγικές καταστάσεις, και ιδιαίτερα κατά τη δυναμική οδήγηση.

Η εστίαση στον οδηγό είναι φανερή σε πολλές λεπτομέρειες. Για παράδειγμα, η Porsche τοποθετεί τον διακόπτη εναλλαγής για το σύστημα πλοήγηση στις επιλογές που παρέχονται από τον πίνακα οργάνων και τον διακόπτη για την επιλογή των προγραμμάτων οδήγησης, απευθείας στο τιμόνι. Ο επιλογέας ταχυτήτων βρίσκεται ακριβώς δίπλα του. Αυτή η κίνηση «ανοίγει χώρο» στην κεντρική κονσόλα για την παρουσία ενός κομψού πίνακα για τον έλεγχο του κλιματισμού που συνδυάζει επιφάνειες αφής και φυσικούς διακόπτες σε μια λύση που είναι διαισθητική και κομψή.

Porsche Panamera

Στην κεντρική κονσόλα έχουν τοποθετηθεί νέοι, χωρίς πτερύγια ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι αεραγωγοί. Την ίδια στιγμή, είναι δυνατή η εναλλαγή μεταξύ πολλών προδιαμορφωμένων και εξατομικευμένων λειτουργιών ελέγχου κλιματισμού με το πάτημα ενός κουμπιού. Επιπλέον, ο αποθηκευτικός χώρος στην κεντρική κονσόλα προσφέρει περισσότερη πρακτικότητα από πριν.

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων της νέας Panamera αποτελείται από μία κυρτή οθόνη 12,6 ιντσών. Η Porsche δομεί ξεκάθαρα τις πληροφορίες οδήγησης που εμφανίζονται σε τρεις περιοχές, για τις οποίες είναι δυνατές διαφορετικές διαμορφώσεις ανάλογα με τον εξοπλισμό και την επιλεγμένη προβολή. Ο χειρισμός του προαιρετικού head-up display μπορεί να γίνει απευθείας από το τιμόνι.

Από εκεί και πέρα, ο καθαρός σχεδιασμός και τα πολυτελή υλικά δημιουργούν μια υψηλής ποιότητας και σπορ ατμόσφαιρα στο εσωτερικό της νέας Panamera. Για πρώτη φορά, η Porsche εξοπλίζει την Panamera με ατμοσφαιρικό φωτισμό σε όλα τα πάνελ, δίνοντας έμφαση στο εύρος του οχήματος. Την ίδια στιγμή, όλες οι εκδόσεις εξοπλίζονται με βελτιωμένο αφρώδες υλικό για τα καθίσματα. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά η Porsche προσφέρει επίσης leather-free επενδύσεις στο εσωτερικό, οι οποίες συνδυάζουν σπορ υλικά όπως το Race-Tex και το ύφασμα Pepita.

Porsche Panamera

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Porsche Panamera
  • Porsche Panamera
  • Porsche Panamera
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ