top icon
Επικαιρότητα

Δείτε και οδηγήστε για 1 ώρα το νέο Tesla Model 3

Στα πλαίσια των προωθητικών ενεργειών της, η Tesla παρέχει στους φίλους της μάρκας στην Ελλάδα τη δυνατότητα να κλείσουν το δικό τους test drive, διάρκειας 1 ώρας, με το νέο Model 3.

H Tesla, η πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα τη φυσική της εκπροσώπηση στην ελληνική αγορά εγκαινιάζοντας την Παρασκευή 4/9 ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου Golden Hall, στο Μαρούσι, το οποίο θα προσφέρει στους επισκέπτες για τους επόμενους τρεις μήνες (έως 3 Δεκεμβρίου 2020) τη δυνατότητα να γνωρίσουν την εταιρεία και τα προϊόντα της.

Το ωράριο λειτουργίας του stand της Tesla στο Golden Hall είναι 11:00 με 20:00, από Δευτέρα έως Σάββατο.

Όπως ανακοινώθηκε, οι επισκέπτες θα έχουν σύντομα την ευκαιρία να κλείσουν το ραντεβού τους για ένα test drive διάρκειας 1 ώρας, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις δυνατότητες του Model 3.

Μέσα στο φθινόπωρο και πριν το πέρας της χρονιάς, όταν και θα ξεκινήσουν οι πρώτες παραδόσεις οχημάτων στην Ελλάδα, η Tesla θα εγκαινιάσει το πρώτο κατάστημά της στην Αθήνα, σε χώρο που μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλυφθεί.

Εκτός από το τελευταίο, η Tesla έχει ανακοινώσει ότι θα εγκαινιάσει επίσης ένα τεχνικό κέντρο στην Αθήνα, ώστε οι ιδιοκτήτες ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου της αμερικανικής εταιρείας να έχουν άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες και διαδικασίες συντήρησης και επισκευών για το όχημά τους.

Επίσης, πριν το τέλος του έτους, θα λειτουργήσει και ο πρώτος σταθμός με Superchargers, ενώ μέσα στο 2021 ανάλογοι σταθμοί θα εγκατασταθούν σε άλλα σημεία της επικράτειας της χώρας μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ