Επικαιρότητα Κόσμος

Διαρροή πληροφοριών για τη νέα BMW M2 CS

Η νέα BMW M2 CS θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι αυτοκινήτου του Λ. Άντζελες τον προσεχή Νοέμβριο και θα διαθέτει 450 ίππους.

Το φως της δημοσιότητας, μέσω γνωστής ιστοσελίδας που είναι αφιερωμένη στις τετράτροχες προτάσεις του Βαυαρού κατασκευαστή, είδαν οι πρώτες πληροφορίες που αφορούν τις τεχνικές περγαμηνές της νέας BMW M2 CS που θα αποκαλυφθεί πριν το πέρας της χρονιάς που διανύουμε.

Η συγκεκριμένη έκδοση θα τροφοδοτείται από τον bi-turbo, 6κύλινδρο και 3λιτρο ασφαλώς κινητήρα της οικογένειας S55 της BMW, ο οποίος θα αποδίδει 40 επιπλέον ίππους σε σχέση με εκείνον που φιλοξενεί η Μ2 Competiotion. Πέραν των 450 ίππων, οι οποίοι θα κάνουν την εμφάνισή τους στις 6.250 σ.αλ., εντυπωσιακή θα είναι και η ροπή του, που θα αγγίζει, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα 550 Nm, τα οποία θα αποδίδονται σταθερά από τις 2.350 έως και τις 5.500 σ.α.λ.

Η τελική ταχύτητα του γερμανικού κουπέ που θα ζυγίζει κάτω από 1.600 κιλά θα είναι 280 χλμ./ώρα, το «0-100» θα ολοκληρώνεται κοντά στα 4,0 δλ. και το… αντίστροφο ύστερα από διάνυση 33 περίπου μέτρων, χάρη στους προαιρετικούς κεραμικούς δίσκους.

Με την κίνηση να μεταδίδεται – που άλλου; - στους πίσω τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου ή ενός αυτόματου με 7 σχέσεις, η νέα BMW M2 CS θα προσφέρει κατονομή μαζών ανάμεσα στους δύο άξονες κοντά στο ιδανικό (52,6/47,4).

Από εκεί και πέρα, η M2 CS θα «πατά» σε σπορ ελαστικά του τύπου Pilot Sport Cup 2 της Michelin, με τις αναρτήσεις να είναι ρυθμιζόμενες με άγνωστα μέχρι και αυτή τη στιγμή προεπιλεγμένα προγράμματα._Χ.Α.

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου