top icon
Επικαιρότητα

Έκδοση GR Sport για το Toyota C-HR

Μετά την Corolla, το C-HR δέχεται το γνώριμο, σπορ κουστούμι της Toyota με την ονομασία GR Sport.

To Toyota C-HR έκανε το ντεμπούτο του το 2016 και από τότε άφησε το δικό του «στίμα» στην κατηγορία των crossover μοντέλων – και αυτό όχι μόνο χάρη στον «περίτεχνο» σχεδιασμό του. Σήμερα, θέλοντας να ενισχύσει το σπορτίφ ταμπεραμέντο του δημοφιλούς σε όλη την Ευρώπη μοντέλου, η Toyota προσθέτει στην παλέτα των διαθέσιμων εκδόσεων του την GR Sport.

Οπτικά, στο εμπρός μέρος κυρίαρχο στοιχείο είναι το μαύρο χρώμα στο εσωτερικό τμήμα των φωτιστικών σωμάτων, το piano black φινίρισμα του κεντρικού τμήματος το προφυλακτήρα και του χώρου γύρω από τους προβολείς ομίχλης, η σκουρόχρωμη  γρίλια, καθώς και το διαφορετικό σπόιλερ. Από το πλάι αισθητή είναι η παρουσία των 19άρηδων τροχών, ενώ αντίστοιχες επεμβάσεις με το εμπρός μέρος έχουν πραγματοποιηθεί και στην ουρά του C-HR GR Sport.

Toyota C-HR GR Sport

Το εσωτερικό του αυτοκινήτου κοσμείται από στοιχεία και… στολίδια, όπως το νέο φινίρισμα του ταμπλό που φέρει την ονομασία Cool Silver, οι διαφορετικές επενδύσεις στα καθίσματα (ύφασμα ή αλκαντάρα/δέρμα), οι δερμάτινες επενδύσεις με τις κόκκινες ραφές σε τιμόνι και επιλογέα κ.α.

Σύμφωνα με το ιαπωνικό εργοστάσιο, η έκδοση GR Sport διαθέτει διαφορετικές ρυθμίσεις στην ανάρτηση και το σύστημα διεύθυνσης. Ειδικά για την περίσταση, οι 19άρες ζάντες συνδυάζονται με ελαστικά Continental Premium Contact 6 με διάσταση 225/45.

Toyota C-HR GR Sport

Η Toyota ανακοίνωσε ότι όλη η οικογένεια εκδόσεων του C-HR εφοδιάζεται στο Model Year 2021 με την τελευταία έκδοση του συστήματος ασφάλειας και υποβοήθησης της οδήγησης Toyota Safety Sense. Πιο συγκεκριμένα, στο σύστημα Pre-Collision Assist περιλαμβάνεται τώρα το Emergency Steering Assist, καθώς και το Intersection Turn Assistance, το οποίο προειδοποιεί τον οδηγό, και εν τέλει φρενάρει το όχημα, όταν ο χειριστής στρίψει μπροστά από ένα όχημα (ή πεζό ή ποδηλάτη) που έρχεται από την αντίθετη κατεύθυνση. Επίσης, το νέο C-HR MY2021 επωφελείται από την παρουσία του συστηματος Full Range Adaptive Cruise Control, το οποίο συνδυάζεται με το Road Sign Assist.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ