top icon
Κόσμος

Έκδοση GR Sport και για το Toyota RAV4

To Toyota RAV4 ενισχύεται προϊοντικά από την σπορ έκδοση GR Sport.

Σε συνέχεια του λανσαρίσματος των εκδόσεων GR Sport για τα Yaris, Yaris Cross, Corolla, C-HR και HiLux, ήρθε η σειρά του RAV4 να «υποδεχτεί» τα στιλιστικά και όχι μόνο στοιχεία της συγκεκριμένη σειράς.

Σχεδιαστικά, ανάμεσα στις προσθήκες που ξεχωρίζουν είναι οι piano black επενδύσεις στα «φρυδιών» των φτερών εμπρός και πίσω και σε αρκετά άλλα πλευρικά τμήματα του RAV4. Μπροστά το ενδιαφέρον επικεντρώνονται στο πιο τονισμένο περίγραμμα των προβολέων, ενώ μικρής έκτασης επεμβάσεις έχουν γίνει στη μάσκα και το σπόιλερ – σε ασημί χρώμα στις hybrid εκδόσεις και σε γκρι στην plug-in hybrid.

Toyota RAV4 GR Sport

Νέα φυσικά είναι και το λογότυπα «GR Sport» καθώς και οι 19άρες ζάντες ελαφρού κράματος, οι οποίες είναι φινιρισμένες σε gloss black χρωματισμό με μια νέα τεχνική, όπως αναφέρουν οι ιθύνοντες της Toyota.

Στο εσωτερικό οι επεμβάσεις είναι επιλεκτικές. Τα σπορ εμπρός καθίσματα (με ηλεκτρική ρύθμιση και λειτουργίες μνήμης) με τα λογότυπα της έκδοσης στα προσκέφαλα έχουν μια τύπου σουέντ επένδυση με οικολογική… υπόσταση. Από εκεί και πέρα, όλες οι εκδόσεις GR Sport του RAV4 διαθέτουν στάνταρ την οθόνη των 10,3 ιντσών εμπρός από τον οδηγό καθώς και μια δεύτερη 12,3 ιντσών για τον έλεγχο του συστήματος infotainment. Σε ότι αφορά τα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης, η σουίτα Toyota Safety Sense εμφανίζεται εμπλουτισμένη με τα Emergency Steering Assist και Pre-Collision.

Toyota RAV4 GR Sport

Στον μηχανολογικό τομέα, η Toyota ανακοινώνει ότι οι εκδόσεις GR Sport του RAV4 διαθέτουν πιο σφικτές ρυθμίσεις σε ελατήρια και αμορτισέρ.

Σύμφωνα με την Toyota, τα νέα RAV4 Hybrid GR Sport και RAV4 Plug-in Hybrid GR Sport θα είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη μέσα στο τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς.

Toyota RAV4 GR Sport

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Toyota RAV4 GR Sport
  • Toyota RAV4 GR Sport
  • Toyota RAV4 GR Sport
  • Toyota RAV4 GR Sport
  • Toyota RAV4 GR Sport
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ