top icon
Κόσμος

Ελβετική εταιρεία αντικατέστησε τον στόλο των επαγγελματικών της με 100 ηλεκτρικά VW ID. Buzz Cargo

Μια ελβετική εταιρεία μετέτρεψε όλα τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματά της σε ηλεκτρικά VW ID. Buzz Cargo. Η παραγγελία της Helion για 100 φορτηγάκια με μπαταρία αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα παράδοση στόλου του ID. Buzz.

Η Helion συμμετέχει στην ελβετική βιομηχανία ηλιακής ενέργειας και θα τροφοδοτεί τα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα με ανανεώσιμη ηλιακή ενέργεια. Ο Noah Heynen, διευθύνων σύμβουλος της Helion, δήλωσε ότι η μετατροπή του στόλου σε μηδενικών εκπομπών θα εξοικονομήσει περίπου 300 τόνους CO2 ετησίως και θα υποστηρίξει τη μετάβαση της εταιρείας σε καθαρή μηδενική ενέργεια για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής. Περίπου 100 από τους τεχνικούς μας από όλη την Ελβετία κυκλοφορούν ηλεκτρικά στο δρόμο και ως εκ τούτου, είναι επίσης πρεσβευτές του οράματός μας και της ενεργειακής μετάβασης, δήλωσε.

VW ID. Buzz Cargo

Η Helion δημιούργησε μια ομάδα επιχειρησιακής υποστήριξης για τη δοκιμή των φορτηγών, πριν από τη μετάβαση στο ηλεκτρικό ρεύμα. Ως αποτέλεσμα, έχει επενδύσει σημαντικά σε υποδομές επαναφόρτισης στα υποκαταστήματά της και έχει χρηματοδοτήσει wallboxes για τους τεχνικούς που μπορούν να φορτίζουν τα EV τους στο σπίτι. Η μέγιστη τυπική ημερήσια εμβέλεια λειτουργίας των 100 χιλιομέτρων σημαίνει ότι οι τεχνικοί θα πρέπει σπάνια να χρειάζεται να συνδεθούν σε δημόσιους φορτιστές, το ID. Buzz έχει επίσημη αυτονομία WLTP 427 km.

VW ID. Buzz Cargo

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ