top icon
Κόσμος

Επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία για την Έκθεση Παρισιού 2024

Με επίσημη ανακοίνωση το Σαλόνι Αυτοκινήτου Παρισιού 2024 επανέρχεται τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Σε εγρήγορση βρίσκεται η οργάνωση της έκθεσης αυτοκινήτου στο Παρίσι, καθώς έχουν ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την επερχόμενη διοργάνωσης. Αυτή θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 20 Οκτωβρίου 2024.

Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις στην Ευρώπη, με έντονο εμπορικό ενδιαφέρον. Φέτος, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές θα είναι πιο εορταστική από ποτέ και θα έχει ως στόχο την ανάδειξη καινοτομιών.

Το περιεχόμενο αυτής δεν έχει γίνει γνωστό, εξάλλου είναι νωρίς ακόμα για να συζητάμε κάτι τέτοιο. Ωστόσο αναμένεται τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα να κυριαρχήσουν, κάτι που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Για την ιστορία, το 2022 στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της έκθεσης Παρισιού βρέθηκε το ηλεκτρικό Jeep Avenger.

Ανάλογα θα πρέπει να περιμένουμε όλα τα νέα μοντέλα του είδους να παρελάσουν στην πόλη του φωτός, όπως το νέο Citroen e-C3 (δείτε εδώ την παρουσίασή του), αλλά και το Peugeot e-208, τα οποία αποτελούν δύο αξιόλογες λύσεις στα μικρά ηλεκτροκίνητα. Πρωταγωνιστικό ρόλο αναμένεται να έχουν και οι Κινέζοι, οι οποίοι έχουν πολλά να μας δείξουν.

Έκθεση Παρισιού

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ