top icon
Κόσμος

Μια διαφορετική Έκθεση Παρισιού

Υποβαθμισμένη σε πρεμιέρες νέων μοντέλων, η πρώτη Έκθεση Παρισιού μετά την αντίστοιχη εκδήλωση του 2018 ανοίγει τις πύλες της στις 16 Οκτωβρίου συνδυάζοντας τις δράσεις της με την έκθεση Equip’Auto που εστιάζει στα aftermarket αξεσουάρ.

Σε αντίθεση με το κάθε άλλο παρά… εορταστικό κλίμα στην πόλη του φωτός, το Παρίσι παραμένει ένας σημαντικός τόπος συνάντησης για μια σειρά από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κόσμο των τεσσάρων τροχών – κάποιες καθιερωμένες και άλλες ελπίζουν να εισέλθουν στην ευρωπαϊκή αγορά.

Οι Renault, Dacia, DS και Peugeot θα δώσουν το «παρών» στη φετινή έκθεση, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά μετά την εκδήλωση του 2018, όπως και η Jeep. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η παρουσία φιλόδοξων ασιατικών εταιρειών, όπως οι κινεζικές BYD και Great Wall, και η Vinfast από το Βιετνάμ.

Στο Παρίσι η νεοφυής εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων Fisker θα παρουσιάσει επί ευρωπαϊκού αυτή τη φορά εδάφους το Ocean, ενώ η Mercedes θα αποκαλύψει ένα νέο ηλεκτρικό μοντέλο, όχι όμως ως επίσημος εκθέτης.

Η Έκθεση Παρισιού θα πραγματοποιηθεί στο Paris Expo, με την αυλαία να ανοίγει με το καθιερωμένο media day στις 17 Οκτωβρίου. Οι πύλες της για το κοινό ανοίγουν την επόμενη μέρα, έως και τις 23 Οκτωβρίου.

Οι ευρωπαϊκές πρεμιέρες στην Έκθεση Παρισιού

Η Renault, όπως έχει ήδη ανακοινώσει, θα παρουσίασε το πρωτότυπο Renault 4, που θα μπει στην παραγωγή το 2025.

Renault 4 Electric

Η Mobilize, η εταιρεία κινητικότητας του Renault Group, θα αποκαλύψει το Duo, ένα ηλεκτρικό τετράκυκλο που προορίζεται αποκλειστικά για αστική χρήση.

Έκθεση Παρισιού

Η Alpine θα παρουσιάσει την έκδοση R της Alpine A110.

Alpine A110 R

H Dacia θα αποκαλύψει το Manifesto, ένα πρωτότυπο ηλεκτρικό off-roader.

Dacia Manifesto

Η Peugeot θα παρουσιάσει το νέο 408.

Έκθεση Παρισιού

Η Jeep θα αποκαλύψει το Avenger, ένα μικρό ηλεκτρικό SUV μήκος 4+ μέτρων που θα μπει στην παραγωγή το 2023.

JEEP AVENGER

Η DS θα φέρει στο φως τις ανανεωμένες εκδόσεις του DS 3.

DS 3

Χωρίς να διαθέτει δικό της περίπτερο, η Mercedes θα αποκαλύψει στο Παρίσι την ηλεκτρική EQE SUV.

Mercedes EQE SUV

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ