top icon
Κόσμος

Fiat: Στο φως τέσσερα ακόμα νέα πρωτότυπα (video)

Εκτός από το πρωτότυπο City Car που φωτογραφίζει το επερχόμενο Fiat Panda EV, η ιταλική εταιρεία αποκάλυψε σήμερα τέσσερα ακόμα concept cars: ένα Fastback μοντέλο, ένα Pick-Up, ένα SUV και ένα Camper.

Η Fiat αποκάλυψε σήμερα την στρατηγική της για τα προσεχή χρόνια αλλά και εμμέσως τα προϊόντα που θα φέρει σταδιακά στις κατά τόπου αγορές μέχρι το 2027 με «άρμα» πέντε πρωτότυπα – ανάμεσά τους και εκείνο που μας «δείχνει» το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό Panda που θα αποκαλυφθεί τον προσεχή κιόλας Ιούλιο.

Το πρώτο από αυτά είναι ένα νέο pick-up μοντέλο το οποίο αναμένεται να συνεχίσει την παράδοση της Fiat στον τομέα των επαγγελματικών οχημάτων. «Η Fiat είναι βέβαιη ότι αυτός ο τύπος οχήματος μπορεί να επαναλάβει την επιτυχία της σε παγκόσμιο επίπεδο, ακόμη και στην Ευρώπη. Αυτό το όχημα συνδυάζει τις αρετές ενός pick-up με τη λειτουργικότητα ενός LCV και την άνεση ενός SUV σε μέγεθος που είναι κατάλληλο για αστικά περιβάλλοντα σε όλο τον κόσμο», αναφέρει χαρακτηριστικά το ιταλικό εργοστάσιο, χωρίς όμως να αποκαλύπτει περαιτέρω στοιχεία.

Fiat Pick-up

Αποτελώντας την επόμενη μέρα δύο ιδιαίτερα επιτυχημένων μοντέλων – του Fiat Fastback στη Βραζιλία και του Fiat Tipo στη Μέση Ανατολή και την Αφρική – το fastback πρωτότυπο που τελικά θα «καταλήξει» σε ένα νέο όχημα ευρείας κλίμακας στοχεύει να εδραιωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο όχι μόνο στις ως άνω αγορές, αλλά και στην Ευρώπη. Σύμφωνα με την Fiat βασίζεται σε μια αρθρωτή πλατφόρμα και «διαθέτει σπορ αίσθηση».

Fiat Fastback

Το επόμενο concept car είναι ένα SUV που θα προσφέρει «προσιτή, καινοτόμο και βιώσιμη κινητικότητα, δίνοντας έμφαση στις ανάγκες της οικογενειακής μεταφοράς». Και για το νέο της SUV, δεν αποκαλύπτει περαιτέρω στοιχεία και χαρακτηριστικά.

Fiat SUV

Το τελευταίο πρωτότυπο που παρουσιάστηκε σήμερα είναι ένα Camper, ή αλλιώς, το απόλυτο όχημα do-it-all «διαθέτοντας μια σχεδίαση που επανασυνδέει τους ανθρώπους μεταξύ τους και τη φύση αποτίοντας φόρο τιμής στο Panda της δεκαετίας του ’80».

Fiat Camper

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Fiat Camper
  • Fiat Fastback
  • Fiat Pick-up
  • Fiat SUV
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ