top icon
Κόσμος

Φροντίζοντας μια σπάνια Mercedes-Benz 190 SL του 1955 μετά από 6 δεκαετίες εγκατάλειψης (video)

Η Mercedes-Benz 190 SL του 1955 ήταν ένα από τα πιο όμορφα και κομψά αυτοκίνητα της εποχής, συνεχίζοντας να γοητεύει ακόμα και σήμερα με την εμφάνισή της.

Ένα από τα πρώτα αυτοκίνητα της Mercedes-Benz 190 SL που κατασκευάστηκαν, μόλις το όγδοο από την αρχή της παραγωγής της, όπως μαρτυρά το ταμπελάκι της, βρέθηκε σε έναν αχυρώνα σε άσχημη κατάσταση από τους κατόχους του καναλιού WD Detailing στο YouTube.

Οι άνθρωποι αυτοί έχουν εξειδίκευση στον καθαρισμό αυτοκινήτων και ανέλαβαν αυτό το δύσκολο έργο. Να φέρουν σε καλή κατάσταση, ένα αυτοκίνητο που ήταν παρατημένο για περίπου 60 χρόνια σε έναν αχυρώνα.

Mercedes-Benz 190 SL 1955

Με πολύ λεπτομερή δουλειά, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, έκαναν ένα μικρό θαύμα, όσον αφορά την εικόνα του αυτοκινήτου. Ξεκινώντας με σκούπα και ακολούθως με το πλυστικό μηχάνημα, κατάφεραν να απομακρύνουν αρχικά τις ακαθαρσίες και μετά τη σκόνη που είχε κολλήσει στο αμάξωμα και είχε γίνει ένα σώμα μ’ αυτό.

Στο τέλος ένα γυάλισμα έδωσε λάμψη στο χρώμα, το οποίο ήταν ιδιαίτερα ταλαιπωρημένο. Εδώ κάπου σταματάει το έργο τους, καθώς και οι γνώσεις τους, με την ανακατασκευή του αυτοκινήτου να είναι μια άλλη υπόθεση που απαιτεί εξειδικευμένα άτομα. Ακόμα και έτσι η Mercedes-Benz SL 190 δείχνει όμορφη.

Mercedes-Benz 190 SL 1955

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ