top icon
Κόσμος

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6: Κορυφαία απόδοση σε στεγνό και βρεγμένο

Με κορυφαία τεχνολογία για ακόµα υψηλότερες επιδόσεις στο στεγνό οδόστρωµα, στο φρενάρισµα και στον έλεγχο στο βρεγµένο, το νέο υπερ-υψηλών επιδόσεων Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 έρχεται να ανατρέψει τα δεδοµένα.

Το νέο Eagle F1 Asymmetric 6 αποτελεί την εξέλιξη του ήδη κορυφαίου Eagle Asymmetric 5 της Goodyear, διαθέτοντας στη νεότερη εκδοχή του τεχνολογίες και χαρακτηριστικά που θα συναρπάσουν τον οδηγό τόσο σε στεγνό και βρεγµένο οδόστρωµα, όσο και στο φρενάρισµα.

Κατάλληλο για ένα ευρύ φάσµα αυτοκινήτων της αγοράς, συµπεριλαµβανοµένων των ηλεκτροκίνητων, το νέο Eagle F1 Asymmetric 6 διαθέτει προσαρµοστικό σηµείο επαφής µε το οδόστρωµα και βελτιστοποιηµένη καµπυλότητα, προκειµένου να ανταποκρίνεται ιδανικά στις µεταβολές φορτίου. Ως εκ τούτου, το σηµείο επαφής του ελαστικού µε το οδόστρωµα προσαρµόζεται στο στυλ οδήγησης και αυξάνεται ανάλογα µε τις ανάγκες, προσφέροντας έτσι στον οδηγό µεγαλύτερη πρόσφυση και δυνατότητα αντίδρασης σε ακραίους ελιγµούς.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric

Σε βρεγµένες επιφάνειες, το καινοτόµο µείγµα του Eagle F1 Asymmetric 6, το οποίο αποτελείται από ένα πρωτοποριακό νέο σύστηµα ρητίνης, επιτρέπει στο ελαστικό να έχει περισσότερες µικρο-επαφές µε την επιφάνεια του οδοστρώµατος, προσφέροντας στις συγκεκριµένες συνθήκες καλύτερη πρόσφυση. Η τεχνολογία που αναπτύχθηκε από την Goodyear για τα ελαστικά UUHP (υπερ-υπερ-υψηλών επιδόσεων), τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να αποδίδουν τόσο σε «περιβάλλον» πίστας όσο και σε δηµόσιους δρόµους, έχει µεταφερθεί στο Eagle F1 Asymmetric 6, αυξάνοντας µε τον τρόπο αυτό την ευελιξία του ώστε να ταιριάζει ή να είναι πιο ανθεκτικό στα ανώµαλα σηµεία του δρόµου.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric

Καθώς κάθε ελαστικό της γκάµας Goodyear έχει σχεδιαστεί ειδικά µε βάση τις απαιτήσεις των κατασκευαστών για ηλεκτρικά οχήµατα, έτσι και το νέο Eagle F1 Asymmetric 6 έρχεται να προτάξει κορυφαία απόδοση σε όλες τις συνθήκες και στα οχήµατα µηδενικών εκποµπών ρύπων. Το µοτίβο ακύρωσης θορύβου που διαθέτει το νέο ελαστικό της Goodyear έχει ως αποτέλεσµα τη µείωσή τους κατά 1 dB, τιµή η οποία αναγράφεται στην ετικέτα του Eagle F1 Asymmetric 6. Την ίδια στιγµή, η νέα τεχνολογία σύνθετων υλικών που διαθέτει µειώνει την αντίσταση κύλισης κατά την οδήγηση, ώστε να βοηθήσει στην αύξηση της αυτονοµίας κίνησης των ηλεκτρικών οχηµάτων.

Το νέο Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 είναι ήδη διαθέσιµο σε διαστάσεις από 17 έως 22 ίντσες.

Δείτε τα σχετικά βίντεο στη συνέχεια:



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Goodyear Eagle F1 Asymmetric
  • Goodyear Eagle F1 Asymmetric
  • Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ