top icon
Κόσμος

H DS Automobiles επίσημος συνεργάτης της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού

Η DS Automobiles είναι από το 2019 επίσημος συνεργάτης της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού και τη φετινή χρονιά παρέχει ένα στόλο νέων DS 7 E-Tense, για να μεταφέρονται οι επισκέπτες της «Fédération de la Haute Couture et de la Mode».

Οι δύο κορυφαίες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, είναι οι «Ανδρική Μόδα» και «Haute Couture Φθινόπωρο-Χειμώνας 2023/2024». Σε αυτές τις δύο εκδηλώσεις, οι μετακινήσεις των δημοσιογράφων του χώρου, των influencers και των δημιουργικών ταλέντων της μόδας, είναι υπόθεση της DS Automobiles που με ένα στόλο από νέα DS 7 E-Tense καλύπτει αυτή την ανάγκη. Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο κορυφαίων στιγμών της χρονιάς, η Fédération de la Haute Couture et de la Mode προσκαλεί πολλούς διεθνείς influencers που μετρούν αρκετά εκατομμύρια followers στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπου εμφανίζονται.

DS7MV

Θα διασχίζουν το Παρίσι από show σε show και μάλιστα σε λειτουργία μηδενικών εκπομπών ρύπων, απολαμβάνοντας τη μοναδική άνεση και την ομορφιά του νέου DS 7 με συστήματα μετάδοσης κίνησης με υβριδική τεχνολογία plug-in E-Tense. Από το λανσάρισμά της, η DS Automobiles έχει θέσει την ηλεκτροκίνηση στο επίκεντρο της στρατηγικής της έχοντας διαθέσιμη μία 100% εξηλεκτρισμένη γκάμα, ήδη από το 2019. Με το 100% ηλεκτρικό DS 3 E-Tense και τα Plug-in υβριδικά DS 4 E-Tense, DS 7 E-Tense και DS 9 E-Tense με απόδοση από 225 έως 360 ίππους, κάθε DS διατίθεται με ένα εξηλεκτρισμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης. Από το 2024, κάθε νέο μοντέλο της εταιρείας θα είναι 100% ηλεκτρικό.

Με γνώμονα το πνεύμα της avant-garde και με την υποστήριξη μιας εξαιρετικής κληρονομιάς, η πολυτελής μάρκα DS, που γεννήθηκε το 2014, στοχεύει στην ενσάρκωση της γαλλικής τέχνης του ταξιδιού. Αξιόλογα προϊόντα, ευδιάκριτη γαλλική savoir-faire, σε συνδυασμό με μια σουίτα εξατομικευμένων υπηρεσιών, η DS Automobiles προσφέρει μια μοναδική εμπειρία πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από κάθε ταξίδι. Η DS Automobiles είναι η premium μάρκα του Ομίλου Stellantis.

DS 7

Σχεδιασμένα για πελάτες που θέλουν να ξεχωρίσουν και θέλουν να ταξιδέψουν στον κόσμο και να απολαύσουν κάθε στιγμή, τα μοντέλα DS συνδυάζουν φινέτσα και τεχνολογία. Με τα νέα DS 3, DS 4, Nέο DS 7 και DS 9, η μάρκα DS προσφέρει μια παγκόσμια γκάμα.

DS Automobiles Paris Fashion Week

Βασισμένη σε πολλά ρεκόρ από την είσοδό της στη Formula E το 2015, συμπεριλαμβανομένων δύο συνεχόμενων τίτλων ομάδων και οδηγών, η DS Automobiles βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ηλεκτροκίνησης, πουλώντας ήδη κάθε μοντέλο της με μια ηλεκτροκίνητη έκδοση. Κάτω από την υπογραφή E-Tense, η DS Automobiles προσφέρει 100% ηλεκτρικά συστήματα μετάδοσης κίνησης, καθώς και plug-in υβριδικά με έως και 360 ίππους και κίνηση στους 4 τροχούς. Από το 2024, κάθε νέο μοντέλο που λανσάρει η DS Automobiles θα είναι 100% ηλεκτρικό.

DS Automobiles Paris Fashion Week

Για τους απαιτητικούς πελάτες της, η DS Automobiles έχει δημιουργήσει μια σουίτα αποκλειστικών υπηρεσιών, που ονομάζεται Only You, ένας πλούτος προσοχής. Με παρουσία σε 40 χώρες, η μάρκα DS έχει δημιουργήσει και αναπτύσσει ένα αποκλειστικό δίκτυο διανομής

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ