top icon
Επικαιρότητα

H Land Rover Classics ετοιμάζει ένα «one-off» Defender Works V8 Selfridges Edition

Μία ακόμα μοναδική – στην κυριολεξία – κατασκευή βασισμένη στο Defender με την υπογραφή της Land Rover Classics.

Το ένα και μοναδικό Selfridges Edition Defender Works V8 θα αποτελέσει, μετά τη φροντίδα που θα δεχθεί από τους έμπειρους μηχανικούς της Land Rover Classics, το κεντρικό έκθεμα στο κατάστημα ανδρικών ενδυμάτων της βρετανικής εταιρείας που βρίσκεται στην Oxford Street του Λονδίνου. Αξίζει να σημειωθεί πως το Selfridges Edition ξεκίνησε τη ζωή του ως ένα Defender 110 Pick Up του 2016, αλλά η ομάδα της Land Rover Classic το έχει μετατρέψει σε ένα Defender 110 Soft Top, που διαθέτει μία πλήρη κουκούλα διακοσμημένη με το κίτρινο για την περίσταση εμπορικό σήμα Selfridges. Το αμάξωμα είναι βαμμένο στην απόχρωση Bronze Green, με το πτυσσόμενο παρμπρίζ και τις «κομμένες» σε ύψος πόρτες να συμπληρώνουν την ιδιαίτερη αισθητική του

«Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της Land Rover Classics μπορούν να προσαρμόσουν τα οχήματά προκειμένου  να ανταποκριθούν σε κάθε αίτημα, να εφαρμόσουν μοναδικά χρώματα ή εσωτερικές διακοσμήσεις καθώς και εκτεταμένες μηχανικές βελτιώσεις. Η Selfridges Edition δείχνει τι μπορεί να επιτευχθεί από τους ανθρώπους μας», δήλωσε ο επικεφαλής της της Jaguar Land Rover Classics, Tim Hanning.

Το Selfridges Edition διαθέτει τις αναβαθμίσεις πλαισίου και κινητήρα που είδαμε στο Defender Works V8 – 70th Edition, που παρουσιάστηκε τον Ιανουάριο με αφορμή την 70η επέτειο της Land Rover. Με έναν V8 κινητήρα 405 ίππων που παράγει ροπή 515 Nm, θα διαθέτει ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων της ZF με 8 σχέσεις, καθώς και αναβαθμισμένα φρένα και ανάρτηση.

Όταν το τελικό όχημα αποκαλυφθεί στα τέλη Οκτωβρίου, η Land Rover Classics θα έχει εγκαταστήσει στο εσωτερικό του Selfridges Edition ένα μοναδικό «σετ» καθισμάτων σε χρώμα σοκολατί, το σύστημα πολυμέσων Jaguar Land Rover Classic Infotainment System, σύστημα δορυφορικής πλοήγησης, καθώς και ψηφιακό ραδιόφωνο DAB με δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ