top icon
Κόσμος

Ένα καλοκαιρινό Land Rover Defender 90 για λίγους

Μια ειδική έκδοση Land Rover Defender 90 Marine Blue κυκλοφόρησε σε 25 αντίτυπα.

Με τη θερμοκρασία ακόμα ψηλά, οι σκέψεις παραμένουν στο καλοκαίρι. Μια ειδική έκδοση Land Rover Defender 90 Marine Blue που παρουσιάζει η βρετανική φίρμα, έρχεται να δώσει τροφή στα όνειρά μας.

Land Rover Defender 90 Marine Blue Edition

Αν και η συγκεκριμένη έκδοση θα είναι περιορισμένης παραγωγής, μόλις 25 αυτοκίνητα θα κατασκευαστούν και θα διατίθεται αποκλειστικά στη γερμανική αγορά.

Κάθε ένα αυτοκίνητο αυτής της έκδοσης θα είναι βαμμένο στο Marine Blue, το χρώμα που χρησιμοποιούνταν στα κλασικά Defender των δεκαετιών του 1950, 1960 και 1970. Η όμορφη γαλάζια βαφή κάνει αντίθεση με τη λευκή οροφή.

Land Rover Defender 90 Marine Blue Edition

Συνδυάζεται με ράγες για να φορτώσεις τη σανίδα σου και φυσικά διαθέτει το σήμα «One of 25» που το καθιστά ξεχωριστό. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η Land Rover εξοπλίζει το συγκεκριμένο Defender με απλές ζάντες και όχι αλουμινίου, σε λευκή απόχρωση, προκειμένου να δώσει πιο «άγρια» εμφάνιση στο αυτοκίνητο.

Ανάλογα αλλαγές έχουν γίνει και στο εσωτερικό του Defender 90 Marine Blue. Η έκδοση βασίζεται στο επίπεδο εξοπλισμού SE και διακρίνεται για τις λευκές λεπτομέρειες. Αυτές τις συναντάμε στο τιμόνι, στο ταμπλό και τις άκρες του, αλλά και στις πόρτες.

Land Rover Defender 90 Marine Blue Edition

Οι επενδύσεις είναι δερμάτινες, σε χρώμα καφέ και ντύνουν εκτός από τα καθίσματα, το ταμπλό, τα πάνελ των θυρών και την κεντρική κονσόλα. Αλλαγές έχουν γίνει και στην οροφή, προκειμένου να έχει πιο premium αισθητική.

Η έκδοση Land Rover Defender 90 Marine Blue θα εφοδιάζεται αποκλειστικά με τον κινητήρα D250. Πιο συγκεκριμένα κάτω από το καπό βρίσκεται ένας 3λιτρος κινητήρας diesel 249 ίππων στις 4.000 σ.α.λ. και 570 Nm ροπής, που είναι διαθέσιμα από τις 1.250-2.500 σ.α.λ..

Land Rover Defender 90 Marine Blue Edition

Η Land Rover θα διαθέσει όλα τα αυτοκίνητα της ειδικής αυτής έκδοσης μόνο στην αγορά της Γερμανίας, με τιμή 99.800 ευρώ (ούτε 100.000). Η συγκεκριμένη έκδοση παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Kitesurf, όπου η βρετανική φίρμα είναι χορηγός.

Land Rover Defender 90 Marine Blue Edition

Land Rover Defender 90 Marine Blue Edition

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ