Επικαιρότητα Κόσμος

H Subaru επαναφέρει το εμβληματικό αγωνιστικό της livery

Η ιαπωνική εταιρεία επανεισάγει τους θρυλικούς χρωματισμούς της. Προς το παρόν, αποκλειστικά σε αγωνιστικές διοργανώσεις στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Η Subaru Αμερικής παρουσίασε το livery που θα κοσμεί τα αγωνιστικά της αυτοκίνητα το 2019 σηματοδοτώντας με τον τρόπο αυτό την επιστροφή των θρυλικών μπλε και «χρυσών» χρωμάτων της. Που πλέον συνδυάζονται μ’ ένα πιο μοντέρνο και οπτικά εντυπωσιακό αστρικό σύμπλεγμα εμπνευσμένο, ως σύνολο, από τα εμβληματικά World Rally Cars της δεκαετίας του ‘90 και ‘00.

Η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε επίσης στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού μια εκτενή αναθεώρηση της δομής των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της στη χώρα, οι οποίες θα συνδυάσουν πλέον αγώνες rally και rallycross, συμμετοχή σε off-road διοργανώσεις, αλλά και σε αγώνες πίστας, υπό τη σκέπη της Subaru Motorsports.

«Αυτά τα χρώματα αποτελούν μέρος της ιστορίας της μάρκας και είναι τα αγαπημένα των οπαδών μας», δήλωσε ο Alan Bethke, αντιπρόεδρος του τμήματος marketing της Subaru Αμερικής. Και προσέθεσε:

«Για μια ολόκληρη γενιά οπαδών και φίλων, η Subaru είναι συνώνυμη με τα μπλε αυτοκίνητα, τους χρυσούς τροχούς και το εμβληματικό αστρικό σύμπλεγμα. Ο νέος αυτός σχεδιασμός αποτίει φόρο τιμής σε αυτή την κληρονομιά, ενώ παράλληλα προσβλέπει στη μελλοντική επιτυχία της Subaru Motorsports».

Όπως αναφέρει η ίδια η Subaru «η πρόσφατα συσταθείσα Subaru Motorsports αντικατοπτρίζει την επέκτασή σ’ ένα ευρύτερο φάσμα αγωνιστικών δραστηριοτήτων, τα οποία προβάλουν τις βασικές τεχνολογίες της, όπως ο κινητήρας μπόξερ και η Symmetrical All-Wheel Drive».

Οι νέοι χρωματισμοί θα παρουσιαστούν επίσημα την προσεχή Δευτέρα στο πλαίσιο της παρουσίας της Subaru Motorsports στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ. Για πρώτη φορά, τα νέα χρώματα θα κοσμήσουν τα αγωνιστικά της εταιρείας στις 15-16 Μαρτίου στη διοργάνωση 100 Acre Wood στο Μισούρι των ΗΠΑ._Χ.Α.

Ποιος από τους 7 φιναλίστ για το COTY 2021 κερδίζει τη δική σας ψήφο σαν Αυτοκίνητο της Χρονιάς;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου