top icon
Κόσμος

H Tesla αυξάνει τον ανταγωνισμό στη Γερμανία

O CEO της VW δηλώνει ότι η επικείμενη έναρξη λειτουργιών του εργοστασίου της Tesla στο Βερολίνο αυξάνει τον ανταγωνισμό εντός Γερμανίας σηματοδοτώντας τη στροφή της εγχώριας αυτοκινητοβιομηχανίας στη βιωσιμότητα.

Για μια ακόμα φορά ο Herbert Diess έπλεξε το εγκώμιο της Tesla με αφορμή την επικείμενη έναρξη λειτουργιών του εργοστασίου της αμερικανικής εταιρείας στα περίχωρα του Βερολίνου.

Με σχετική του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Herbert Diess δήλωσε ότι η Tesla και συνολικά ο τρόπος που δραστηριοποιείται στην παγκόσμια αυτοκινητική σκακιέρα αυξάνει τον ανταγωνισμό.

«Η αποδοτικότητα είναι το κλειδί για τον μετασχηματισμό της βιομηχανίας μας στη Γερμανία. Η Tesla αναπτύσσεται ακολουθώντας πιο σύντομες διαδικασίες, συνεργάζεται πιο κοντά με τους καλύτερους στον κλάδο και αναλαμβάνει μεγαλύτερα ρίσκα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Herbert Diess, προσθέτοντας για το νέο εργοστάσιο της Tesla στην περιοχή Grünheide:

«Το Grünheide αυξάνει τον ανταγωνισμό στη Γερμανία – επίσης με το Wolfsburg».

Όπως έχει ήδη ανακοινώσει ο Elon Musk, στις 9 Οκτωβρίου η Tesla θα πραγματοποιήσει στη νέα τα μονάδα στο Βερολίνο την πρώτη ξενάγηση για το κοινό. Όπως έχει ήδη επιβεβαιωθεί, στη συγκεκριμένη εκδήλωση, που άτυπα φέρει την ονομασία “Giga-fest”, το «παρών» θα δώσει και ο ισχυρός άνδρας της Tesla.

Στη σχετική της ανακοίνωση η Tesla αναφέρει για το εν λόγω event τα εξής:

«Η Tesla ανοίγει τις πόρτες του Gigafactory στο Grünheide στις 9 Οκτωβρίου 2021 και προσκαλεί πολίτες του Βερολίνου και του Βρανδεμβούργου. Ελάτε μαζί μας για να γνωρίσετε το πιο προηγμένο εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικών οχημάτων στον κόσμο. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τα παρασκήνια κατά τη διάρκεια μιας περιήγησης στο εργοστάσιο, να επισκεφθείτε περίπτερα στις εγκαταστάσεις, να συμμετάσχετε σε διάφορες δραστηριότητες και να οδηγήσετε το Model Y – το νεότερο ηλεκτρικό μας αυτοκίνητο που θα έρθει στην Ευρώπη».

Tesla-Gigafactory-Berlin

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Tesla-Gigafactory-Berlin
  • Tesla - VW
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ