top icon
Νέα

Hamilton και Russel στην «παιδική χαρά» της Mercedes-AMG (video)

Δύο οδηγοί της F1, ένα μυστηριώδεις κουτί και πέντε υπέροχα αυτοκίνητα με της υπογραφή της Mercedes-AMG στην «παιδική χαρά» του Immendingen.

Οι Lewis Hamilton και George Russel βρέθηκαν στο κέντρο οδήγησης της Mercedes-AMG στο Immendingen, προκειμένου να συμμετάσχουν σε μια σειρά άκρως διασκεδαστικών προκλήσεων με τα κορυφαία αυτοκίνητα της γερμανικής φίρμας.

Οι δύο οδηγοί της ομάδας F1, είχαν μπροστά τους ένα κουτί, στο οποίο υπήρχαν πέντε κλειδιά. Ήταν δύο των AMG ONE και από ένα των AMG GT63 4MATIC+, AMG S63 E PERFORMANCE και AMG C63 SE PERFORMANCE.

Mercedes

Η πρόκληση ήταν να διαλέξουν από ένα κλειδί και να διαγωνιστούν στο σλάλομ και στο drift. Το πρώτο όχημα που οπήραν ήταν η πανίσχυρη AMG ONE, το υβριδικό supercar με τους 1.063 ίππους και τις εκπληκτικές επιδόσεις.

Στη συνέχεια ο Lewis Hamilton πήρε στα χέρια του την AMG GT coupe και ο George Russell την AMG C63, ώστε να ντριφτάρουν.

Όσο για την AMG S63, την κέρδισε ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, αφού αναδείχθηκε νικητής στο «πέτρα, ψαλίδι, χαρτί».

Η πίστα δοκιμών της Mercedes-Benz στο Immendingen, παρουσιάζεται στο βίντεο σαν «παιδική χαρά». Πρόκειται για μια τεράστια εγκατάσταση 520 στρεμμάτων που περιλαμβάνει 30 διαφορετικές πίστες με συνολικό μήκος διαδρομών άνω των 68 χιλιομέτρων.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ