top icon
Επικαιρότητα

Hot έκδοση για το νέο Peugeot 508;

Η γαλλική εταιρεία φαίνεται να μελετά το ενδεχόμενο να παρουσιάσει σε λίγους μήνες από σήμερα μια ακόμα πιο δυνατή έκδοση του νέου 508 με απόδοση κοντά στους 270 ίππους.

Το νέο Peugeot 508, που όσοι τυχεροί είχαν την ευκαιρία να δουν δια ζώσης στις αρχές του μήνα που διανύουμε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, ήταν αναμφίβολα μία ευχάριστη έκπληξη σε μια κατηγορία που -αν μη τι άλλο- δε φημίζεται και τόσο για τις καινοτομίες και τους σχεδιαστικούς νεοτερισμούς της. Με τη γκάμα των κινητήρων βενζίνης της γαλλικής μπερλίνας να απαρτίζεται αυτή τη στιγμή από δύο εκδοχές του γνωστού 1.600άρη PureTech κινητήρα του ομίλου PSA (180 και 225 ίπποι), νεότερα δημοσιεύματα του διεθνούς αυτοκινητικού Τύπου κάνουν λόγο σήμερα για μία τρίτη, η οποία θα δανείζεται τη τεχνογνωσία της από το αντίστοιχο σύνολο που κινεί σήμερα το 308 GTi.

Το νέο Peugeot 508 GTi -ή όπως αλλιώς τελικά ονομαστεί η hot έκδοση του γαλλικού μοντέλου- θα αποδίδει τουλάχιστον 272 ίππους, θέτοντας εαυτόν απέναντι στην έκδοση 4Motion των 280 ίππων του VW Arteon. Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για… συνοδευτικές αναβαθμίσεις τόσο στην εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου, όσο και στο set up της ανάρτησης, ούτως ώστε να ενισχυθεί έτι περαιτέρω ο σπορ χαρακτήρας της κατασκευής.

Σε κάθε περίπτωση, στην περίπτωση που οι ιθύνοντες της γαλλικής εταιρείας προχωρήσουν τελικά στο φημολογούμενο αυτό εγχείρημα, οι πωλήσεις της κορυφαίας έκδοσης του νέου Peugeot 508 δεν αναμένεται να ξεκινήσουν πριν τις αρχές του επόμενου έτους._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ