top icon
Κόσμος

Η Audi Sport πιστεύει στα ηλεκτρικά

Η Audi Sport επενδύει στα ηλεκτρικά μοντέλα, πιστεύοντας ότι οι κινητήρες τους παρέχουν περισσότερες δυνατότητες εξέλιξης από τους θερμικούς.

Είναι γεγονός ότι τα σπορ μοντέλα είναι συνυφασμένα με θερμικούς κινητήρες και το δυνατό ήχο από το μοτέρ και την εξάτμιση. Αυτό τουλάχιστον πιστεύουν οι περισσότεροι λάτρεις της ταχύτητας και των επιδόσεων. Ωστόσο, η Audi Sport έρχεται να δώσει μια νέα διάσταση, καθώς υποστηρίζει ότι η ελευθερία που προσφέρουν οι ηλεκτρικοί κινητήρες είναι μεγαλύτερη.

Τις όποιες αμφιβολίες σχετικά με τη σπορ πλευρά τους μπορεί να έχετε, έρχεται να καταρρίψει η Audi Sport, η οποία υπόσχεται ότι τα ηλεκτρικά μοντέλα της θα είναι εξίσου συναρπαστικά με αυτά που μέχρι σήμερα γνωρίζουμε.

Σύμφωνα με τον Sebastian Grams, το αφεντικό της Audi Sport, «εστιάζουν σε ένα νέο κοινό, καθώς οι πελάτες της φίρμας έχουν πλέον μεγαλώσει και θέλουν νέα πράγματα από τα αυτοκίνητα, πιστεύοντας στα ηλεκτρικά μοντέλα, τα οποία προσφέρουν τις επιδόσεις που αναζητούν».

Audi S1 Hoonitron

Audi S1 Hoonitron

Η Audi Sport θα περάσει τις τεχνολογίες που έχει από τους αγώνες και τη Formula E, αλλά και το μοναδικό S1 Hoonitron που κατασκευάστηκε ειδικά για τον Ken Block, στα αυτοκίνητα δρόμου και τις κορυφαίες εκδόσεις με τα διακριτικά RS.

Αν και πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν έχουν την ψυχή και την προσωπικότητα των μοντέλων επιδόσεων με θερμικούς κινητήρες, ο Sebastian Grams σημείωσε ότι η Audi και στη νέα εποχή της θα συνεχίσει να κρατά τις αποστάσεις ανάμεσα στα βασικά μοντέλα και τα κορυφαία με το σήμα RS.

Audi e-tron GT quattro

Audi e-tron GT quattro

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ