top icon
Κόσμος

Η Lamborghini Huracan Sterrato εκτός δρόμου (video)

Τα στελέχη της Lamborghini απολαμβάνουν την Huracan Sterrato σε διαδρομές πέρα από την άσφαλτο.

Η Lamborghini πρόσφατα παρουσίασε την Huracan Sterrato, ένα ειδικό μοντέλο που διευρύνει το πεδίο δράσης των supercar, καθώς είναι ικανή να κινηθεί και πέρα από εκεί που τελειώνει η άσφαλτος.

Αναμφίβολα μια εντυπωσιακή ιδέα, αλλά και εκτέλεση, που κίνησε το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού που έσπευσε να αγοράσει και τα 1.499 αυτοκίνητα που θα κατασκευάσει η Lamborghini.

Η Lamborghini δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για το συγκεκριμένο μοντέλο και δεν χάνει την ευκαιρία να το παρουσιάσει με διάφορους τρόπους. Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε την Huracan Sterrato στην άγρια έρημο Chuckwalla, για τις ανάγκες ενός επεισοδίου του Off-Road Talk #01 στο YouTube.

Lamborghini Huracan Sterrato

Lamborghini Huracan Sterrato

Στη θέση οδήγηση των δύο Huracan Sterrato, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της Lamborghini Tim Bravo και ο επικεφαλής σχεδιασμού Mitja Borkert. Τους βλέπουμε να συζητούν για τα πλεονεκτήματα του θηριώδες supercar, που ισοπεδώνει κάθε εμπόδιο που θα βρει μπροστά του, με ταχύτητα που δεν έχει κανένα off-road μοντέλο.

Όταν ρωτήθηκαν αν θα προτιμούσαν να οδηγήσουν τη Sterrato στην άσφαλτο ή στο χώμα, και τα δύο στελέχη της Lamborghini συμφωνούν ότι η καλύτερη τοποθεσία για να βιώσεις την εμπειρία αυτής της Huracan είναι σε ένα περιβάλλον εμπνευσμένο από τα ράλι.

Lamborghini Sterrato California

Lamborghini Huracan Sterrato

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ