top icon
Κόσμος

Η μεγαλύτερη ντροπή για δάσκαλο οδήγησης – Μπήκε μέσα στη σχολή με το όχημα (video)

Είναι δύσκολο να φανταστείς χειρότερο σενάριο από το να τρακάρεις στον χώρο που εργάζεσαι, ειδικά αν είσαι ο δάσκαλος οδήγησης.

Στον καθένα μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. Η «κακιά στιγμή» εξάλλου παραμονεύει για όλους μας. Αυτός ο δάσκαλος οδήγησης όμως, θα αργήσει να ξεπεράσει αυτό που το συνέβη.

Παρότι εκπαιδευτής σε σχολή οδήγησης, όχι μόνο τράκαρε, αλλά πέρασε μέσα από τη τζαμαρία του κτηρίου που εργάζεται, προκαλώντας μεγάλες ζημιές. Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Lakewood του Κολοράντο, ευτυχώς, δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί από το ατύχημα.

Παραμένει άγνωστο πως έχασε τον έλεγχο ο εκπαιδευτής και το Hyundai Tuscon κατέληξε μέσα στα γραφεία της σχολής οδήγησης. Λογικά, πρέπει να μπέρδεψε το πεντάλ του φρένου με αυτό το γκαζιού και το όχημα επιτάχυνε απότομα ή ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα ενώ επιχειρούσε να παρκάρει.

Όπως και να έχει, εκτός από τη ζημιά και το κόστος, πληγώθηκε ανεπανόρθωτα και ο εγωισμός του. Δεν είναι απλό πράγμα να τρακάρεις μέσα στη σχολή οδήγησης που εργάζεσαι σαν εκπαιδευτής.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ