top icon
Κόσμος

«Έρχεται» η νέα Porsche Cayenne (+video)

Μέσα στην άνοιξη η Porsche θα παρουσιάσει τη νέα Cayenne, η οποία θα φέρει σημαντικές αναβαθμίσεις.

Μετά την κυκλοφορία της το 2017, η Porsche βελτιώνει τώρα με περισσή… πίστη και αφοσίωση την τρίτη γενιά της Cayenne σε τομείς που επηρεάζουν το σύστημα μετάδοσης κίνησης, το πλαίσιο, τη σχεδίαση, τον εξοπλισμό και τη συνδεσιμότητα.

«Πρόκειται για μια από τις πιο εκτεταμένες αναβαθμίσεις προϊόντων στην ιστορία της Porsche», δηλώνει ο επικεφαλής ανάπτυξης του μοντέλου, Michael Schätzle, για τη νέα Cayenne που αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στην προσεχή άνοιξη.

Porsche Cayenne

Εκτός από τις αλλαγές και προσαρμογές στη γκάμα των διαθέσιμων κινητήρων της, οι μηχανικοί στο Κέντρο Ανάπτυξης της Porsche στο Weissach έχουν προβεί σε σημαντικές αναβαθμίσεις στο πλαίσιο της Cayenne με στόχο ακόμα πιο υψηλά επίπεδα απόδοσης εντός και εκτός δρόμου.

Για το σκοπό αυτό, η νέα Cayenne θα διαθέτει, μεταξύ άλλων, ένα νέο, «ημι-ενεργό», όπως το χαρακτηρίζουν οι δημιουργοί της, πλαίσιο. Επιπλέον, οι επιβάτες θα έχουν στη διάθεσή τους ένα πλήρως ψηφιακό εσωτερικό με βελτιωμένες λειτουργίες συνδεσιμότητας. Σε επίπεδο σχεδίασης, δεν αναμένονται… άλματα, με τους νέους HD-Matrix LED να ενισχύουν την άνεσης αλλά και την ασφάλεια.

Porsche Cayenne

Διαβάστε επίσης: Η Porsche αλλάζει τα δεδομένα στην τεχνολογία φωτισμού

Προκειμένου οι νέες τεχνολογίες της αναβαθμισμένης Cayenne να καταθέσουν τα διαπιστευτήριά τους, η Porsche υπέβαλε το SUV σε ένα πλήρες πρόγραμμα δοκιμών. Κατά τη διάρκεια του, η ζωή ενός οχήματος προσομοιώθηκε σε μια ποικιλία συνθηκών διανύοντας πάνω από 200.000 χιλιόμετρα σε αστική κίνηση, σε επαρχιακούς δρόμους και σε αυτοκινητόδρομους μέσα σε λίγους μήνες.

Porsche Cayenne

Για την προσομοίωση ακραίων συνθηκών, τα πρωτότυπα ταξίδεψαν επίσης σε όλο τον κόσμο, με στόχο να δοκιμαστεί η αντοχή τους σε διαφορετικές περιοχές. Για την περίσταση, η νέα Cayenne δοκιμάστηκε στην Ασία, την Αφρική, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική καλύπτοντας πάνω από 4.000.000 χιλιόμετρα.

«Αυτό που αναζητούμε από τη νέα Cayenne σε off-road δοκιμές στην Ισπανία, στους αμμόλοφους του Μαρόκο ή στις παγωμένες διαδρομές στη Φινλανδία και στο Nürburgring Nordschleife, δεν είναι κάτι που θα το κάνουν ποτέ οι πελάτες μας», εξηγεί ο Dirk Lersch, ο οποίος ηγείται της ομάδας δοκιμών της νέας Cayenne. «Όμως, όποιος αγοράζει μια Porsche θα πρέπει να γνωρίζει ότι μπορεί να αντέχει ανεξάρτητα από την επιφάνεια στην οποία κινείται».

Δείτε το σχετικό βίντεο στη συνέχεια:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Porsche Cayenne
  • Porsche Cayenne
  • Porsche Cayenne
  • Porsche Cayenne
  • Porsche Cayenne
  • Porsche Cayenne
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ