top icon
Κόσμος

Intertraffic Amsterdam 2024 (16 – 19 Απριλίου)

Παγκόσμιο συνέδριο έξυπνης κινητικότητας, υποδομών, διαχείρισης κυκλοφορίας, οδικής ασφάλειας και στάθμευσης, στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας από τις 16 ως τις 19 Απριλίου.

Η πρωτοβουλία της Διεθνούς Οδικής Ομοσπονδίας ΙRF για απαλλαγή του πλανήτη από τις ανθρακούχες εκπομπές, αποτελεί ένα από τα κυρίαρχα θέματα στο προσεχές Intertraffic – Παγκόσμιο Συνέδριο IRF στο Άμστερνταμ, που θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 19 Απριλίου 2024. Στην προσπάθεια αυτή η IRF ξεκινησε μια νέα συνεργασία με την «Alliance for Road Decarbonisation» και επίσης μια νέα σειρά ομιλιών των στελεχών της IRF.

Πρώτος καλεσμένος αυτής της νέας σειράς, η ομάδα «Autostrade per l’Italia», οι ανακοινώσεις της οποίας αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφερον, δεδομένου οτι οι ιταλικοί αυτοκινητόδρομοι, από τους παλαιότερους της Ευρώπης, λειτουργούν από τη δεκαετία του ’30. Το Intertraffic Amsterdam 2024 είναι έτοιμο να αποτελέσει ένα κομβικό γεγονός στον τομέα της έξυπνης κινητικότητας, των υποδομών, της διαχείρισης της κυκλοφορίας, της οδικής ασφάλειας και της στάθμευσης.

Intertraffic Amsterdam

Εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών, 900 εκθέτες από περισσότερες από 100 χώρες, θα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη επισκόπηση των τελευταίων τάσεων και εξελίξεων. Ταυτόχρονα, η μεγάλη έκθεση υποστηρίζεται από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, όπως συνέδρια, σεμινάρια και δραστηριότητες. Επιπλέον, η IRF θα συνεργαστεί με την κοινότητα των Μεταφορών μέσω σειράς αποκλειστικών συνεδριών, όπου ειδικοί του κλάδου θα εμβαθύνουν σε κρίσιμα θέματα που διαμορφώνουν το μέλλον των οδικών υποδομών: Καινοτομία οδήγησης: Λύσεις οδικής υποδομής για απρόσκοπτη αυτόνομη κινητικότητα (16 Απριλίου). Ψηφιοποίηση για αποτελεσματική διαχείριση οδικών περιουσιακών στοιχείων και πόρων (18 Απριλίου).

IRF

Η Διεθνής Οδική Ομοσπονδία (IRF) είναι ένας παγκόσμιος, ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα τη Γενεύη της Ελβετίας και λειτουργεί σε περισσότερες από 130 χώρες σε όλο τον κόσμο. Δραστηριοποιείται από το 1948, η IRF είναι ένας οργανισμός που βασίζεται σε μέλη, που αντιπροσωπεύει κορυφαίους εταιρικούς και θεσμικούς παράγοντες που προέρχονται από τους τομείς του δρόμου και της κινητικότητας παγκοσμίως. Αποστολή του είναι να προωθήσει την ανάπτυξη δρόμων και οδικών δικτύων που επιτρέπουν την πρόσβαση και τη βιώσιμη κινητικότητα για όλους. Η προσέγγισή του επικεντρώνεται σε τρεις στρατηγικούς πυλώνες: μεταφορά γνώσης και ανταλλαγή πληροφοριών, σύνδεση ανθρώπων, επιχειρήσεων και οργανισμών και εργασία σε θέματα πολιτικής και υπεράσπισης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ