top icon
Κόσμος

Καταδίωξη με δύο Land Rover Sport SVR στην ταινία «No Time To Die» (video)

Η Land Rover έδωσε στη δημοσιότητα ένα backstage βίντεο από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του James Bond με τίτλο «No Time Τo Die» στο οποίο πρωταγωνιστούν δύο Range Rover Sport SVR σε μια επική καταδίωξη εντός και εκτός δρόμου.

Η νέα «περιπέτεια» του πιο διάσημου πράκτορα στον πλανήτη με τίτλο «No Time To Die» σκηνοθετείται από τον Cary Joji Fukunaga με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig, ο οποίος επιστρέφει για πέμπτη και τελευταία φορά ως James Bond στη νέα ταινία απόλυτης δράσης του «007» που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 30 Σεπτεμβρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο, μέσω της Universal Pictures International και στις ΗΠΑ στις 8 Οκτωβρίου 2021, από το Metro Goldwyn Mayer (MGM).

Όπως είναι φυσικό, η δράση με μοναδικά τετράτροχα μοντέλα δεν θα μπορούσε να είναι απούσα από την τελευταία ταινία του «007». Ένα από τα αυτοκίνητα αυτά – ή πιο σωστά δύο – είναι το Range Rover Sport SVR.

Range Rover Sport SVR - No Time To Die

Για την περίσταση, όπως και εσείς μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, το βρετανικό SUV με τον V8 κινητήρα των 575 ίππων πρωταγωνιστεί σε ένα επικό κυνηγητό υπό την καθοδήγηση του βραβευμένου με Όσκαρ Chris Corbould και την αρωγή έμπειρων κασκαντέρ που συντόνιζε ο Lee Morrison.

«Ήθελα πολύ να γυρίσω μια σειρά μια σκηνή καταδίωξης εκτός δρόμου σε ταινία του Bond, σε ένα πραγματικά προκλητικό περιβάλλον, και το Range Rover Sport SVR ήταν η τέλεια επιλογή. Όλα τα γυρίσματα έγιναν στην πραγματικότητα», δήλωσε ο Lee Morisson.

Τα δύο Range Rover Sport SVR που επιστρατεύτηκαν για τις ανάγκες των γυρισμάτων είναι βαμμένα στο χρώμα Eiger Grey και «πατούν» σε τροχούς με ζάντες 22 ιντσών διαθέτοντας ταυτόχρονα το προαιρετικό πακέτο Carbon. Χάρη στην ισχύ των 575 ίππων, το Range Rover SVR είναι σε θέση να επιταχύνει από στάση έως τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε χρόνο 4,5 δλ. και να αναπτύξει τελική ταχύτητα 283 χλμ./ώρα.

Δείτε στη συνέχεια το εντυπωσιακό βίντεο από τα γυρίσματα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Range Rover Sport SVR - No Time To Die
  • Range Rover Sport SVR - No Time To Die
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ