top icon
Κόσμος

Lexus LF-ZL: Η πολυτέλεια σε 4 τροχούς

Η επερχόμενη ναυαρχίδα της Lexus έχει τα διακριτικά LF-ZL και μήκος που αγγίζει τα 5,3 μ., ενώ, φυσικά, είναι ηλεκτρικό.

Το πρωτότυπο LF-ZL αντιπροσωπεύει την οπτική της Lexus για τα μεγάλη πολυτελή οχήματα με μηδενικούς ρύπους. Προσφέρει μια μοναδική εμπειρία άνεσης και ποιότητας, με κινητήρια δύναμη την αρχιτεκτονική ηλεκτρικών μοντέλων νέας γενιάς.

Lexus LF-ZL

Αυτή παρέχει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, προσφέροντας μεγαλύτερους χώρους, άνετη και ήσυχη καμπίνα. Το μήκος του είναι 5,3 μ., με το μήκος 2,020 μ. και το μεταξόνιο 3,350 μ. Υποστηρίζεται από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αναβαθμίζοντας την εμπειρία μετακίνησης.

Lexus LF-ZL

Το νέο λειτουργικό σύστημα Arene OS της Lexus, διαβάζει, αναγνωρίζει και εν τέλει προβλέπει τις ανάγκες του οδηγού, παρέχοντας ό,τι χρειάζεται στην καθημερινότητά του, χωρίς αυτός να το ζητήσει.

Lexus LF-ZL

Μέσω της Interactive Reality in Motion, οι ενσωματωμένοι αισθητήρες του αυτοκινήτου συνεργάζονται με ψηφιακά δεδομένα από το περιβάλλον. Όταν ο οδηγός δείχνει αντικείμενα ή σημεία ενδιαφέροντος κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους, η οθόνη του αυτοκινήτου παρέχει αμέσως πληροφορίες μαζί με φωνητική καθοδήγηση, επιτρέποντας στο αυτοκίνητο να ενισχύσει τη σύνδεση μεταξύ των επιβατών και του περιβάλλοντός τους.

Lexus LF-ZL

Lexus LF-ZL

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ