top icon
Κόσμος

Μια Ελληνίδα στo Μουσείο της Porsche

Πριν από το πρώτο της σερβίς στο Porsche Tennis Grand Prix, η Μαρία Σάκκαρη βρήκε την ευκαιρία να επισκεφτεί το Μουσείο της Porsche.

Η Μαρία Σάκκαρη, η οποία αποτελεί μεγάλη θαυμάστρια της Porsche και πρεσβευτή της στην Ελλάδα, έκλεψε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο της και κατευθύνθηκε στο Zuffenhausen για να επισκεφθεί το μουσείο της εταιρείας και να «βυθιστεί» στο συναρπαστικό κόσμο της κατασκευαστής σπορ αυτοκινήτων της γερμανικής εταιρείας.

«Τα τουρνουά μπορεί να είναι δύσκολα από ψυχολογική σκοπιά», δήλωσε η Νο. 5 τενίστρια στον κόσμο που βρίσκεται στη Στουτγάρδη αυτή την εβδομάδα προκειμένου να συμμετάσχει στο Porsche Tennis Grand Prix. «Ως εκ τούτου, είναι πολύ καλό να βλέπεις κάτι άλλο εκτός από ξενοδοχεία και γήπεδα τένις.»

Μαρία Σάκκαρη - Porsche

Η περιήγησή της ξεκίνησε στο workshop του Mουσείου στο οποίο «αναστηλώνονται» και επισκευάζονται vintage οχήματα από ειδικούς της Porsche, σε κοινή μάλιστα θέα όλων των επισκεπτών του. Η Μαρία Σάκκαρη έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο τμήμα του μουσείου της εταιρείας για μια μπλε Porsche 356. «Αν έπρεπε να διαλέξω ένα από αυτά τα πολλά φανταστικά αυτοκίνητα, τότε θα επέλεγα την 356. Μου θυμίζει λίγο αυτοκίνητο του Τζέιμς Μποντ», δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη φιλοξενούμενη στο εσωτερικό της 356 “no. 1” Roadster, που αποτέλεσε το πρώτο μοντέλο της Porsche. «Δεν είμαι πραγματικά τόσο ψηλή, αλλά ακόμη και εγώ έχω πρόβλημα να βγω έξω».

Η Ελληνίδα τενίστρια έμεινε έκπληκτη όταν ανακάλυψε ότι η Porsche είχε φτιάξει το πρώτο ηλεκτρικό της αυτοκίνητο το 1895 και ότι η μπαταρία του είχε το ίδιο μέγεθος με αυτή της Taycan. «Αυτό είναι τρελό. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς κατάφεραν να το φορτίσουν εκείνη την εποχή», είπε η Μαρία Σάκκαρη αναφερόμενη στο EV της Porsche που έχει αυτονομία 80 χιλιομέτρων και τελική ταχύτητα 35 χλμ./ώρα.

Μαρία Σάκκαρη - Porsche

Θυμίζουμε ότι η Μαρία Σάκκαρη, ως Πρεσβευτής της Porsche Greece, χρησιμοποιεί στη χώρα μας για τις μετακινήσεις της μια Porsche Taycan.

Αναφερόμενη, τέλος, στην συνολική εμπειρία από την περιήγησή της στο Μουσείο της Porsche και την «ξενάγησή» της στην ιστορία της γερμανικής εταιρείας, η Μαρία Σάκκαρη δήλωσε: «Όλα ήταν τόσο εντυπωσιακά, ειδικά η γκάμα των οχημάτων που βρίσκονται στο μουσείο ως εκθέματα. Από ένα πυροσβεστικό όχημα μέχρι τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και την κλασική 911».

Μαρία Σάκκαρη - Porsche

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Μαρία Σάκκαρη - Porsche
  • Μαρία Σάκκαρη - Porsche
  • Μαρία Σάκκαρη - Porsche
  • Μαρία Σάκκαρη - Porsche
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ