top icon
Κόσμος

Militem, ο ιταλικός βελτιωτικός οίκος για αμερικανικά μοντέλα

Μια νέα ιταλική φίρμα, η Militem έρχεται να συνδυάσει την αμερικανική τεχνολογία με το ιταλικό στιλ. 

H Militem έρχεται να επαναπροσδιορίσει εμβληματικά αμερικανικά μοντέλα, αναβαθμίζοντας τα μηχανικά τους μέρη, αλλά και την εμφάνισή τους με ποιότητα και ιταλικό γούστο.
Κάθε μοντέλο
της Militem ξεχωρίζει εξωτερικά από την ευρεία χρήση ανθρακονημάτων στα φτερά, τους προφυλακτήρες και τη μάσκα, ενώ στο κομμάτι της οδήγησης το πακέτο αναβάθμισης περιλαμβάνει μεταξύ άλλων βελτιωμένες αναρτήσεις, κιτ ανύψωσης, διπλές εξατμίσεις και αποκλειστικές ζάντες Black Edition 20 ”με ελαστικά All-Terrain.

Στο εσωτερικό διατηρείται ο ίδιος μυώδης χαρακτήρας, με το δέρμα να καλύπτει τα καθίσματα, το ταμπλό, το τιμόνι, τις επενδύσεις των θυρών, ακόμα και το χώρο του πορτ μπαγκάζ. Συνολικά χρησιμοποιούνται περί τα 30 τ.μ. δέρματος για κάθε αυτοκίνητο, το οποίο διατίθεται σε 14 αποχρώσεις, ενώ οι ραφές ξεπερνούν τα 1000 μέτρα! Η τυπική γκάμα της μάρκας διαθέτει διαφορετικές εκδόσεις και προδιαγραφές, αλλά οι πελάτες μπορούν να εξατομικεύσουν το αυτοκίνητό τους σύμφωνα με το προσωπικό τους γούστο.
Η τρέχουσα γκάμα περιλαμβάνει τα μοντέλα Ferox, Hero και Magnum.

Η γκάμα

To Militem Ferox έρχεται να αναβαθμίσει το Wrangler JL Unlimited προσφέροντάς του άνεση ως SUV πόλης, αλλά και αυξημένες δυνατότητες στις εκτός δρόμου εξορμήσεις.

Militem Ferox

Η νέα ανάρτηση σε συνδυασμό με αμορτισέρ υψηλής απόδοσης εξασφαλίζει βελτιωμένη ποιότητα κύλισης, ενώ εφοδιάζεται με το επαναστατικό Lift kit, τις ζάντες αλουμινίου 20 ″ Black Edition και All-Terrain ελαστικά 35×12.50 R20. Το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 2,0 λίτρων απόδοσης 272 hp και μέγιστη ροπή 400 Nm, ή με έναν V6 3.6 285 ίππων και 260 Nm. Αμφότεροι οι κινητήρες διατίθενται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

Τέλος η hard top οροφή αφαιρείται σε 3 μέρη, ενώ διατίθεται και με μαλακή ηλεκτρικά ανοιγόμενη οροφή.

Militem Hero

Το Militem Hero είναι το πιο προσιτό μοντέλο της εταιρείας, βελτιώνοντας την εικόνα του Renegade, στο οποίο βασίζεσαι. Εξωτερικά, το εμπρός αποπνέει έναν πιο σπορτίφ χαρακτήρα, ενώ η μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος του εξασφαλίζει μια πιο κυρίαρχη παρουσία. Το αυτοκίνητο διατίθεται με τον υπερτροφοδοτούμενο 1.3 με απόδοση 180 και 200 ίππους και ροπή 270 Nm, όπως επίσης με τον 2.0 Turbodiesel Multijet 170/190 HP & 350 Nm. Και στις δύο περιπτώσεις η μετάδοση εξασφαλίζεται με το 9άρι αυτόματο κιβώτιο.

Militem Magnum

Τέλος το Militem Magnum στοχεύει να κυριαρχήσει σε κάθε μορφής δρόμου, βασιζόμενο στο

RAM 1500 Laramie Sport. Το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με αφαιρούμενο κοτσαδόρο που διαθέτει δυνατότητα ρυμούλκησης 3,5 τόννων, διπλή πανοραμική οροφή, φώτα LED και ηλεκρονικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση η οποία φροντίζει για τη διατήρηση της απόστασης του αμαξώματος από το έδαφος, ανεξάρτητα του φορτίου. Για την κίνηση του Magnum φροντίζει ο εμβληματικός 5λιτρος Hemi με απόδοση 401 HP και μέγιστη ροπή 556 Nm at 3,950 rpm, ενώ η κίνηση μεταφέρεται από ένα κιβώτιο 8 σχέσεων.

Όλα τα μοντέλα της Militem καλύπτονται από ευρωπαϊκή εγγύηση 36 μηνών ή 100,000 χλμ. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της εταιρείας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Militem Magnum
  • Militem Hero
  • Militem Ferox
  • Militem
  • Militem Ferox
  • Militem Ferox
  • Militem Ferox
  • Militem Hero
  • Militem Hero
  • Militem Magnum
  • Militem Magnum
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ