top icon
Επικαιρότητα

Mitsubishi Outlander PHEV: «Πράσινο SUV της χρονιάς»

Το Mitsubishi Outlander PHEV απέσπασε τον τίτλο Green Car Journal’s 2019 ως «Πράσινο SUV της χρονιάς» στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες.

Το Outlander PHEV συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία και έπεισε με τον συνδυασμό περιβαλλοντικών επιδόσεων και προσιτής τιμής. Το Outlander PHEV παραμένει το δημοφιλέστερο plug-in υβριδικό SUV παγκοσμίως, έχοντας την απόδοση ενός ηλεκτρικού οχήματος (EV) και τις ικανότητες ενός SUV. Ο θεσμός Βραβείων Green Car Journal’s Green Car Awards τιμά οχήματα και κατασκευαστές που σέβονται το περιβάλλον, για τα επιτεύγματά τους στον τομέα της οικολογικής αυτοκίνησης.

Το Outlander PHEV προσφέρει πλήρως ηλεκτρική αυτονομία 22 μιλίων. Σε συνεργασία με έναν ηλεκτροκινητήρα 2.0L, έχει κατανάλωση EPA 74 MPG-e. Σε συνδυασμό με το σύστημα Super All-Wheel Control (S-AWC) της Mitsubishi και στάνταρ DC Fast Charging η τιμή του ανέρχεται στα 34.595 δολάρια.

Το Outlander PHEV παραμένει το δημοφιλέστερο plug-in υβριδικό SUV παγκοσμίως, με βάση τα στοιχεία νέων ταξινομήσεων της IHS Markit για plug in υβριδικά και όλα τα μοντέλα SUV, από Σεπτέμβριο του 2013 έως Σεπτέμβριο του 2018 (όπου διατίθενται πραγματικά δεδομένα), που καταρτίζεται από τον κρατικό μηχανισμό και άλλες πηγές και αντιπροσωπεύει το 95% των παγκόσμιων πωλήσεων νέων αυτοκινήτων σε περισσότερες από 80 χώρες._Δελτίο Τύπου

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ