top icon
Επικαιρότητα

Νέα Renault Kangoo και Express

H Renault αποκαλύπτει τα νέα Kangoo και Express, τα οποία θα είναι διαθέσιμα από την άνοιξη του 2021 σε ελαφρές επαγγελματικές εκδόσεις (LCV), αλλά και σε επιβατικές.

Το νέο Kangoo Van είναι εφοδιασμένο με τα συστήματα Easy Sile Access και Easy Inside Rack. Το πρώτο από αυτά είναι ένα σύστημα ιδιαίτερα πρακτικό για τα κέντρα των πόλεων, καθώς επιτρέπει στο χρήστη να έχει εύκολη πρόσβαση στο φορτίο του, ανεξάρτητα από τους περιορισμούς που θέτουν οι συνθήκες στάθμευσης. Καταργώντας την κεντρική κολόνα, το Kangoo Van προσφέρει την πιο ευρεία και άνετη πλευρική πρόσβαση στην αγορά, με άνοιγμα 1,416 μ. (δηλαδή άνοιγμα διπλάσιο από το παλιό μοντέλο). Το Easy Inside Rack είναι ένα επεκτεινόμενο εσωτερικό ράφι, που αποτελεί ακόμα μία εφαρμογή που επιτρέπει την τοποθέτηση και μεταφορά μακριών και ογκωδών αντικειμένων, απελευθερώνοντας κατά αυτόν τον τρόπο χώρο στο πάτωμα του αυτοκινήτου.

THE NEW RENAULT KANGOO

Το νέο Kangoo Van είναι εφοδιασμένο με το σύστημα πολυμέσων Renault EASY LINK, καθώς και με νέα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης, τα οποία περιλαμβάνουν και τον ψηφιακό εσωτερικό καθρέπτη, Permanent Rear View. Το νέο αυτό σύστημα προσφέρει εξαιρετική οπίσθια ορατότητα, η οποία αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρηστική στα ογκώδη οχήματα. Άλλα νέα στοιχεία περιλαμβάνουν τα συστήματα Trailer Swing Assist, Brake Stability Control και AEBS Advanced Emergency Braking. Παράλληλα, το Kangoo Van προσφέρει ποικιλία σε μεγέθη αμαξώματος και κινητήρων. Θα είναι διαθέσιμο σε δύο μήκη, ενώ θα προσφέρεται τόσο με χειροκίνητο, όσο και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, σε εκδόσεις βενζίνης, πετρελαίου και ηλεκτρικές. Ο ωφέλιμος όγκος του κυμαίνεται μεταξύ 3,3-3,9 m3 στη βασική έκδοση, και μεταξύ 4,2-4,9 m3 στην επιμηκυμένη έκδοσή του.

NEW RENAULT EXPRESS VAN

Το νέο Express Van ενσωματώνει όλους τους νέους, σχεδιαστικούς κώδικες της Renault, αναδύοντας στιβαρότητα και μοντέρνο χαρακτήρα. Εξοπλισμένο με ενισχυμένα καθίσματα, το νέο εσωτερικό του ξεχωρίζει για την ποιότητα και την άνεση που προσφέρει. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην προσφορά αποθηκευτικών χώρων, αλλά και την προσεγμένη εργονομία. Μάλιστα, προσφέρει τους περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους της κατηγορίας στο εσωτερικό του (48 λίτρα), ενώ ο χώρος φόρτωσης κυμαίνεται μεταξύ 3,3-3,7 m3 . Το νέο Express Van είναι εφοδιασμένο με το σύστημα πολυμέσων Renault EASY LINK, καθώς και με νέα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης, όπως τα Rear-View Assist, Blind Spot Warning, Front & Rear Park Assist, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και το Wide View Mirror.

THE NEW RENAULT KANGOO VAN

Η Renault είναι ηγέτης στα ηλεκτρικά LCV στην Ευρώπη για 9η συνεχόμενη χρονιά, με σχεδόν το ένα στα δύο ηλεκτρικά LCV που πωλούνται στην Ευρώπη να έχει τα σήματά της. Από το 2011 το Kangoo Z.E. αποτελεί το best seller ηλεκτρικό LCV στην Ευρώπη, με περισσότερες από 50.000 πωλήσεις μέχρι σήμερα. Η γαλλική εταιρεία θα εξηλεκτρίσει όλη τη γκάμα των van και των minivan της μέχρι το 2022. Δελτίο Τύπου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ