top icon
Κόσμος

Νέες υπηρεσίες ψυχαγωγίας προσφέρει η Volvo

Η Volvo εμπλουτίζει τις παροχές υπηρεσιών ψυχαγωγίας που προσφέρει στα μοντέλα της με Prime Video και λίγο αργότερα YouTube.

Για τις στιγμές που φορτίζετε, περιμένετε τους αγαπημένους σας ή απολαμβάνετε λίγο χρόνο μακριά από τις υποχρεώσεις σας, τώρα το Volvo σας εξοπλίζεται καλύτερα για να σας ψυχαγωγεί, λανσάροντας το Prime Video για download στο Google Play, σε όλες τις αγορές όπου διατίθενται οι υπηρεσίες και οι εφαρμογές Google.

Η Volvo είναι από τους πρώτους κατασκευαστές που προσφέρουν Prime Video στα αυτοκίνητά τους.

Σύντομα, στα μοντέλα Volvo με ενσωματωμένες υπηρεσίες και εφαρμογές Google θα ακολουθήσει και το YouTube.

Με έναρξη στις 18 Σεπτεμβρίου, η υπηρεσία θα αρχίσει να διατίθεται σταδιακά από αγορά σε αγορά, ως προεγκατεστημένη εφαρμογή μέσω ασύρματων (over-the-air) ενημερώσεων.

Volvo

Volvo EX30 interior

«Η προσθήκη πρόσβασης σε υπηρεσίες όπως το Prime Video και το YouTube στα αυτοκίνητά μας ενισχύει τη συνεχώς διευρυνόμενη λίστα του λογισμικού και των εφαρμογών που διευκολύνουν τη ζωή των οδηγών», λέει ο Erik Severinson (Έρικ Σεβέρινσον), Επικεφαλής Νέων Προγραμμάτων στη Volvo. «Εκπληρώνουμε την υπόσχεσή μας να κατασκευάζουμε αυτοκίνητα που εξελίσσονται μαζί με τους πελάτες μας με την πάροδο του χρόνου».

Με γνώμονα την ασφάλεια, η πρόσβαση σε αναπαραγωγή video θα είναι διαθέσιμη μόνο όταν το αυτοκίνητο είναι πλήρως ακινητοποιημένο.

Volvo EX30 exterior

Volvo EX30

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ