top icon
Κόσμος

Νέο Land Rover Defender 130 Outbound με έως και 500 ίππους

Η Land Rover παρουσίασε τη νέα έκδοση Defender 130 Outbound που δίνει επιδόσεις… στην περιπέτεια που παραδοσιακά προσφέρει το μεγάλο βρετανικό SUV.

Η γκάμα του Land Rover Defender 130 διευρύνεται με την προσθήκη μιας νέας ειδικής έκδοσης Outbοund. Η έκδοση αυτή είναι διαθέσιμη με τους κινητήρες βενζίνης P400 και ντίζελ D300 της οικογένειας Ingenium, με το μεγάλο αμάξωμα 130 σε 5θέσια διάταξη.

Διακρίνεται για τις αισθητικές του βελτιώσεις που αφορούν το νέο χρωματισμό που η βρετανική εταιρεία ονομάζει «Shadow Atlas Matt», τους νέους προφυλακτήρες και την ανασχεδιασμένη μάσκα, ενώ οι αεραγωγοί στο πλάι είναι βαμμένοι σε γκρι χρώμα. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα επιλογής ζαντών 20 ιντσών «Gloss Black»ή 22 ιντσών «Shadow Atlas Matt».

Land Rover Defender 130 Outbound

Land Rover Defender 130 Outbound

Επίσης διαθέσιμοι είναι οι χρωματισμοί, λευκό «Fuji White», μαύρο «Santorini Black», γκρι «Carpathian Grey»ή «Eiger Grey». Όσον αφορά το εσωτερικό υπάρχουν επενδύσεις σε δέρμα ή ύφασμα, σε διάφορους χρωματισμούς, με λαστιχένια πατάκια για αντοχή στη σκληρή χρήση, δίχτυ φόρτωσης και σημεία πρόσδεσης για ασφάλιση των αντικειμένων.

Land Rover Defender 130 Outbound

Land Rover Defender 130 Outbound

Επιπλέον, το θηριώδες Defender μπορεί να συνδυαστεί και με τον μεγάλο V8 κινητήρα βενζίνης, έχοντας και 8θέσια διαρρύθμιση στο εσωτερικό. Ο υπερτροφοδοτούμενος 5λιτρος κινητήρας αποδίδει 500 ίππους και 610 Nm ροπής, επιταχύνοντας το μεγάλο SUVαπό στάση μέχρι τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 5,7 δευτερόλεπτα.

Land Rover Defender 130 V8

Όσοι επιλέξουν το μικρότερο σε μήκος Defender 110 έχουν τη δυνατότητα να το παραγγείλουν στην ειδική έκδοση «County Exterior Pack». Αυτή διακρίνεται για τις ρετρό αναφορές της που υπάρχουν με τη μορφή σχεδίων στο πλάι του μοντέλου. Πατάει σε τροχούς 20 ιντσών, που είναι βαμμένη σε δύο αποχρώσεις, μεταξύ αυτών και μια γυαλιστερή λευκή.

Land Rover Defender 110 County Exterior Pack

Land Rover Defender 110 County Exterior Pack

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Land Rover Defender 130 Outbound
  • Land Rover Defender 130 Outbound
  • Land Rover Defender 130 Outbound
  • Land Rover Defender 130 V8
  • Land Rover Defender 110 County Exterior Pack
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ