top icon
Κόσμος

Νέο Peugeot Ε-3008 – Στις 12 Σεπτεμβρίου η μεγάλη πρεμιέρα (video)

Η μεγάλη στιγμή για τη νέα γενιά του Peugeot E-3008 έφτασε. Η εταιρεία ανακοίνωσε πως το αυτοκίνητο θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Σεπτεμβρίου.

Μέσα από ένα teaser video, η Peugeot επιβεβαίωσε πως την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου θα παρουσιάσει με κάθε επισημότητα το νέο E-3008. Το αυτοκίνητο αναμένεται να εντυπωσιάσει με την σχεδίαση του, έχοντας ακόμη πιο δυναμική και σπορτίφ εμφάνιση σε σχέση με την υπάρχουσα γενιά του 3008.

Ανήκει στην κατηγορία των C-SUV και είναι το πρώτο μοντέλο του ομίλου Stellantis που πατάει στην πλατφόρμα STLA Medium. Όπως βλέπουμε στο βίντεο, φέρει το νέο σήμα της μάρκας, με το λογότυπο να καλύπτει όλη την πίσω πόρτα. Τα φώτα είναι νέας τεχνολογίας LED, με τις μπλε πινελιές σε αμάξωμα και ζάντες να αναδεικνύουν την ηλεκτρική φύση του.

Στην καμπίνα, τη διαφορά κάνει το Panoramic i-Cockpit με την οθόνη 21 ιντσών να συνδυάζει τον πίνακα οργάνων και το σύστημα πολυμέσων, προβάλλοντας όλες τις πληροφορίες με απόλυτη ευκρίνεια. Στην κεντρική κονσόλα υπάρχουν και 10 διακόπτες για τις βασικές λειτουργίες.

Όσον αφορά στα ηλεκτρικά σύνολα, το νέο Peugeot E-3008 λέγεται πως θα προσφέρεται με τρεις μπαταρίες χωρητικότητας από 87 έως 104 kWh και αυτονομία έως 700 χλμ.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ