top icon
Κόσμος

Νέο Renault Kardian: Σε ποια κατηγορία ανήκει

Η Renault ανακοίνωσε πως στις 25 Οκτωβρίου θα αποκαλύψει το νέο μοντέλο της γκάμας της, που ονομάζεται Kardian.

Στο πλαίσιο της περαιτέρω επέκτασής της στις παγκόσμιες αγορές, η Renault δημιουργήσε το Kardian, ένα ολοκαίνουριο μοντέλο που ανήκει στα B-SUV και σε πρώτη φάση θα λανσαριστεί στη αγορά της Λατινικής Αμερικής.

Η γαλλική φίρμα το περιγράφει ως ένα αστικό SUV και όπως αναφέρει η Sylvia dos Santos, επικεφαλής του Τμήματος Ονοματοδοσίας των νέων μοντέλων της Renault, αυτό το αυτοκίνητο αντιπροσωπεύει το πρόγραμμα «Renaulution» σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Το προφέρουμε όπως οι Γάλλοι, επειδή η Renault είναι μια γαλλική εταιρεία και του δίνουμε έναν γαλλικό αέρα. Η ονομασία του παραπέμπει στην αγγλική λέξη guardian η οποία συμβολίζει την προστασία και τη δύναμη.

Το ενδιαφέρον με το Renault Kardian είναι ο τρόπος που αντιπροσωπεύει την ευελιξία με δυναμικό τρόπο. Σε κάνει να σκέφτεσαι την καρδιά, τον αθλητισμό, την ορμή και την αδρεναλίνη», τόνισε η dos Santos.

Θα έρθει Ευρώπη το Renault Kardian;

H Renault δεν δίνει προς το παρόν καμία πληροφορία σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές του αυτοκινήτου. Όσον αφορά στο εμπορικό λανσάρισμα, αρκείται στο γεγονός πως μετά την έναρξη της πορείας του στη Λατινική Αμερικής θα ακολουθήσουν και άλλες αγορές.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις τιμές του νέου Renault Clio στην Ελλάδα

Το ποιες θα είναι αυτές και αν θα έρθει στην Ευρώπη δεν ξεκαθαρίζεται. Αναλυτικές πληροφορίες για το μοντέλο θα δοθούν στις 25 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης του από το Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ