top icon
Κόσμος

Πρώτες εικόνες από νέο Renault Scenic E-Tech Electric

Το νέο Renault Scenic E-Tech Electric είναι το τέταρτο επιβατικό EV της γαλλικής εταιρείας μετά τα Megane, Zoe και Twingo.

Όλα ξεκίνησαν τον Μάιο του 2022 όταν η Renault αποκάλυψε για πρώτη φορά στη Διάσκεψη Κορυφής ChangeNOW στο Παρίσι, το πρωτότυπο Scenic Vision (διαβάστε περισσότερα εδώ) «ανακοινώνοντας» ουσιαστικά το δεύτερο βήμα της στα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα της κατηγορίας C.

Επί της ουσίας, το Scenic Vision άνοιξε το δρόμο για μια πιο βιώσιμη, ασφαλή και χωρίς αποκλεισμούς μετακίνηση ενσωματώνοντας τις πιο προηγμένες τεχνολογίες για την απαλλαγή από περιβαλλοντικά επιβαρυντικές εκπομπές ρύπων.

Renault Scenic E-Tech Electric

Το ολοκαίνουργιο, αμιγώς ηλεκτρικό Renault Scenic E-Tech Electric ακολουθεί τα χνάρια του πρωτότυπου μοντέλο, ως το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής που ενσωματώνει τη νέα στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης της μάρκας για το περιβάλλον και την ασφάλεια.

Σήμερα, το τρίτο, μετά τα Megane, Zoe και Twingo, ηλεκτρικό μοντέλο της Renault μας αποκαλύπτει το σύνολο της εξωτερικής περιβολής του καθώς ένας στόλος οχημάτων προπαραγωγής ξεκινά μέσα στο καλοκαίρι τις πρώτες δοκιμές του σε δημόσιους δρόμους.

Renault Scenic E-Tech Electric

Κατασκευασμένα στο εργοστάσιο Douai ElectriCity, τα αυτοκίνητα προ-παραγωγής θα καλύπτονται με από ένα ιδιαίτερο καμουφλάζ μέσα από ένα παιχνίδι γραμμών και μοτίβων από το εμβληματικό λογότυπο της Renault, αποτίοντας ταυτόχρονο φόρο τιμής στο αντίστοιχο «κοστούμι» που είχε προηγουμένως κατασκευαστεί για το Mégane E-Tech Electric.

Renault Scenic E-Tech Electric

Προς ώρας, η γαλλική εταιρεία δεν ανακοινώνει στοιχεία για τις τεχνολογικές περγαμηνές του ηλεκτρικού μοντέλου. Ωστόσο, σχεδόν βέβαιο είναι ότι την κίνηση θα παρέχει ένας σύγχρονος κινητήρας με ισχύ 160 kW ο οποίος προέρχεται απευθείας από τον αντίστοιχο του νέου Renault Megane E-Tech Electric και κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Cleon. Δεν χρησιμοποιεί στοιχεία σπάνιων γαιών, γεγονός που συμβάλλει στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα και στη δημιουργία ενός υπεύθυνου και βιώσιμου οικοσυστήματος.

Όπως ανακοίνωσε η γαλλική εταιρεία σήμερα, το νέο Renault Scenic E-Tech Εlectric θα αποκαλυφθεί επίσημα κατά τη διάρκεια της IAA Mobility 2023 στο Μόναχο στις 4 Σεπτεμβρίου.

Renault Scenic E-Tech Electric

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Renault Scenic E-Tech Electric
  • Renault Scenic E-Tech Electric
  • Renault Scenic E-Tech Electric
  • Renault Scenic E-Tech Electric
  • Renault Scenic E-Tech Electric
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ