top icon
Νέα

Οδηγοί Lamborghini έκαναν κόντρα και χτύπησαν άλλον οδηγό (video)

Οι οδηγοί των δύο Lamborghini Huracan έτρεχαν με υπερβολική ταχύτητα, προκαλώντας σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Οι παράνομες κόντρες στους δημόσιους δρόμους δεν είναι ελληνικό φαινόμενο, αλλά παγκόσμιο. Στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, ένας οδηγός συνελήφθη κι ενας αναζητείται από την αστυνομία, καθώς προκάλεσαν ατύχημα, τραυμάτισαν άνθρωπο και έθεσαν σε σοβαρό κίνδυνο τους υπόλοιπους χρήστες του οδικού δικτύου.

Ειδικότερα, οι οδηγοί δύο Lamborghini Huracán έκαναν κόντρες στη λεωφόρο Jefferson, όταν ένας από τους δύο έχασε τον έλεγχο του ιταλικού supercar λόγω υπερβολικής ταχύτητας και προσέκρουσε σε τρίτο όχημα που δεν είχε καμία ανάμειξη στον αυτοσχέδιο αγώνα.

Lamborghini

Παρά τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης, τόσο ο οδηγός της Lamborghini όσο και ο άλλος οδηγός, τραυματίστηκαν ελαφρά.

Η Huracan όπως φαίνεται από τις εικόνες σχεδόν διαλύθηκε, με την αστυνομία να αναφέρει πως είναι εμφανές πως ο οδηγός κινούνταν πολύ πάνω από το όριο ταχύτητας. Αφού συνελήφθη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώετς βοήθειες. Ο οδηγός της δεύτερης Huracan εξαφανίστηκε από το σημείο, αλλά είναι θέμα χρόνου να εντοπιστεί.

Αμφότεροι αντιμετωπίζουν της κατηγορίες για πρόκληση ατυχήματος, επικίνδυνη οδήγηση, υπερβολική ταχύτητα και διεξαγωγή παράνομων αυτοσχέδιων αγώνων.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ