top icon
Κόσμος

Οι εσώκλειστοι εργαζόμενοι της VW στη Σαγκάη

Οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της VW στη Σαγκάη που είναι «κλειδωμένοι» σε αυτό περνούν τον χρόνο τους βλέποντας ταινίες και κάνοντας βόλτες προκειμένου να μείνουν απασχολημένοι.

Οι εργαζόμενοι που είναι αυτη τη στιγμή εγκλωβισμένοι στο εργοστάσιο της VW στη Σαγκάη παρακολουθούν ταινίες και πραγματοποιούν ασκήσεις… γυμναστικής προκειμένου να περάσουν την ώρα τους εξαιτίας της παύσης εργασιών της μονάδας ως απόρροια του παρατεταμένου – και μάλλον παράλογου – lockdown που έχει επιβληθεί στην κινεζική πόλη.

Ενώ αρκετοί εργαζόμενοι αρχικά προσφέρθηκαν να κοιμηθούν στο εργοστάσιο για να το διατηρήσουν σε λειτουργία, τα σχέδιά τους τελικά εγκαταλείφθηκαν καθώς η επιδείνωση της επιδημίας είχε ως αποτέλεσμα την παράταση του lockdown. Έτσι, μη έχοντας τρόπο να επιστρέψουν στα σπίτια τους, οι εργαζόμενοι εξακολουθούν να βρίσκονται στο χώρο του εργοστασίου…

VW - Σαγκάη

Για να τους κρατήσει απασχολημένους, η εταιρεία έχει κανονίσει ομαδικές δραστηριότητες για τους εν λόγω «εργαζομένους», ξεκινώντας με μια βόλτα γύρω από το εργοστάσιο στις 10 το πρωί, σύμφωνα με ένα στιγμιότυπο του προγράμματος που είδε το φως της δημοσιότητας και αναρτήθηκε από το Blοomberg σήμερα. Ακολουθεί μεσημεριανό γεύμα και ξεκούραση από τις 11 π.μ. έως τις 13:00. Κατόπιν, οι εργαζόμενοι επιδίδονται σε παιχνίδια με τράπουλες και την παρακολούθηση ταινιών – και στις 4 μ.μ. σε ασκήσεις γυμναστικής!

Για τις επόμενες δύο ώρες, οι εσώκλειστοι υπάλληλοι της VW «απολαμβάνουν» το δείπνο τους, καθώς και το απαραίτητο ντους. Το «μενού» περιλαμβάνει μετά νέες κινηματογραφικές προβολές. Η εταιρεία έχει οργανώσει μάλιστα και εθελοντική αποκομιδή σκουπιδιών…

Και φυσικά, όλο το προσωπικό υποχρεούται να προβεί σε rapid test για τον κορωνοϊό κάθε πρωί.

VW - Σαγκάη

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ