top icon
Κόσμος

Οι ηλεκτρικές Alfa Romeo Quadrifoglio θα αποδίδουν 1.000 ίππους

Οι γρήγορες ηλεκτρικές εκδόσεις της Alfa Romeo με σήμα το Quadrifoglio θα αποδίδουν μέχρι και 1.000 ίππους και θα έχουν δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

Η Alfa Romeo οδεύει ολοταχώς προς τον πλήρη εξηλεκτρισμό της. Σ’ αυτή τη φάση οι εκδόσεις με κινητήρες εσωτερικής καύσης κυριαρχούν, ενώ άμεσα, τον επόμενο χρόνο αναμένεται να λανσαριστεί, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο που θα τοποθετηθεί κάτω από την Tonale.

Το γεγονός ότι η γκάμα της Alfa Romeo θα γίνει ηλεκτρική, δεν συνεπάγεται ότι θα αλλάξει η φιλοσοφία της με τον σπορ προσανατολισμό. Οι εκδόσεις Quadrifoglio θα συνεχίσουν να υπάρχουν και στη θέση του γνωστού μας V6 που εφοδιάζει σήμερα τις Giulia και Stelvio θα υπάρχει μια ηλεκτρική έκδοση που αναμένεται να αποδίδει 900 με 1.000 ίππους.

Alfa Romeo Quadrifoglio

Alfa Romeo Quadrifoglio

Τιμή που είναι σχεδόν η διπλάσια από αυτή που έχουν οι σημερινές γρήγορες εκδόσεις Quadrifoglio των Giulia και Stelvio. Επιπλέον, οι νέες σπορ εκδόσεις των μοντέλων που αναμένονται θα εφοδιάζονται με μπαταρίες νέας γενιάς, με έμφαση στην αποδοτικότητα.

Έτσι, οι μηχανικοί της ιταλικής εταιρείας θα έχουν τη δυνατότητα να εξοικονομήσουν χώρο και βάρος, καθώς θα είναι πιο μικρές. Επιπλέον, θα παρέχουν τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης. Όσον αφορά το λανσάρισμα αυτών των νέων ηλεκτρικών εκδόσεων Quadrifoglio της Alfa Romeo δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κάτι, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να τις δούμε μέσα στο 2026.

Alfa Romeo Quadrifoglio

Alfa Romeo Quadrifoglio

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ