top icon
Κόσμος

Πότε θα δούμε το «θηρίο» της Lamborghini

Η Lamborghini LMDh, ένα πρωτότυπο αγωνιστικό όχημα θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Goodwood Festival of Speed 2023.

H Lamborghini θα παρουσιάσει επίσημα το αγωνιστικό LMDh στο φετινό Goodwood Festival of Speed. Το αυτοκίνητο θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής της FIA, στην κατηγορία των hypercars. Θα το δούμε μεταξύ άλλων αγώνων, στις 24 Ώρες του Le Mans, στις 12 Ώρες του Sebring και στις 24 Ώρες της Daytona.

Το αυτοκίνητο θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 13 Ιουλίου, σε έναν χώρο δίπλα σ’ αυτόν της Lamborghini. Ο Stephan Winkelmann, ο CEO της Lamborghini θα είναι αυτός που θα κάνει την αποκάλυψη.

Φέτος η ιταλική εταιρεία συμπληρώνει τα 60 χρόνια ζωής και όπως αναμένεται το κλίμα στο Goodwood θα είναι εορταστικό. Εκεί, στη γνωστή ανάβαση του λόφου, θα δούμε τη νέα Lamborghini Revuelto, που παρουσιάστηκε φέτος και αποτελεί το διάδοχο της Aventador.

Η Revuelto είναι το πρώτο super sport plug-in hybrid HPEV (High Performance Electrified Vehicle). Επιπλέον, την ανάβαση θα κάνει και η Huracan Sterrato, μια έκδοση που μπορεί να κινηθεί πέρα από εκεί που τελειώνει η άσφαλτος, δίνοντας μια άλλη διάσταση στο supercar της Lamborghini.

Lamborghini LMDh

Lamborghini LMDh

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ