Επικαιρότητα Κόσμος

Πρεμιέρα για το νέο Mitsubishi L200

Η Mitsubishi παρουσιάζει το νέο L200 αναφέροντας πως διαθέτει αλλαγές σε 4.200 σημεία.

Η Mitsubishi γιορτάζει τα 40ά γενέθλια του L200 παρουσιάζοντας τη νεότερη και έκτη κατά σειρά γενιά του pick-up μοντέλου της, το οποίο είναι γνωστό σε πολλές αγορές της υφηλίου με την ονομασία Triton. Σχεδιαστικά, το νέο L200, το οποίο ήδη έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη 4,7 εκ. αγοραστών ανά τον κόσμο, υιοθετούνται σαφώς πιο αιχμηρές λύσεις, κυρίως στο εμπρός μέρος, όπου η φιλοσοφία Dynamic Shield της ιαπωνικής εταιρείας έχει τον πρώτο λόγο. Πίσω, η εικόνα είναι πολύ πιο «ταπεινή», με τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα να έχουν τον πρώτο λόγο.

Σύμφωνα με το ιαπωνικό εργοστάσιο, το νέο L200 θα είναι διαθέσιμο με δύο συστήματα μετάδοσης: το Super-Select 4WD, το οποίο προσφέρει βέλτιστα τα βέλτιστα χαρακτηριστικά σε κάθε είδους επιφάνειας, καθώς και το Easy-Select 4WD, το οποίο απλοποιεί τη μετάβαση μεταξύ των drive modes σε διαφορετικές συνθήκες οδήγησης. Και οι δύο λύσεις διαθέτουν το πρόγραμμα Off-Road, το οποίο αποτελείται από τις επιλογές Gravel, Mud/Snow, Sand και Rock (το τελευταίο σε συνδυασμό με κοντές σχέσεις) και ελέγχει μεταξύ άλλων την τρόπο που αποδίδουν ανά περίπτωση ο κινητήρας, η μετάδοσης και τα φρένα του αυτοκινήτου.

Το νέο L200 διαθέτει μια πληθώρα συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης της οδήγησης, όπως τα Forward Collision Mitigation, Blind Spot Warning, Rear Cross Traffic Alert και Ultrasonic Misaccelaration Mitigation. Από εκεί και πέρα, το pick-up μοντέλο της ιαπωνικής εταιρεία διαθέτει μεγαλύτερα φρένα, ενισχυμένα πίσω αμορτισέρ, καθώς και αυτόματο κιβώτιο έξι, αντί για πέντε, σχέσεων, πέραν του παραδοσιακού χειροκίνητου «5αριού». Προς το παρόν, αν και δεν ανακοινώνονται στοιχεία που να αφορούν τον κινητήρα πετρελαίου που θα κινεί το νέο L200, όλα δείχνουν πως κάτω από το καπό θα φιλοξενείται μία ελαφρώς ανανεωμένη εκδοχή του γνωστού συνόλου των 2,4 λίτρων, το οποίο θα αποδίδει περί τους 180 ίππους._Χ.Α.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου