top icon
Επικαιρότητα

Πρεμιέρα για την Alfa Romeo Stelvio First Edition

Το βιβλίο παραγγελιών για το νέο SUV της Alfa Romeo, μόλις άνοιξε. Όχι με την έκδοση Quadrifoglio, αλλά με την 2λιτρη τούρμπο.

Το εικονιζόμενο μοντέλο με την ονομασία First Edition, φιλοξενεί κάτω από το εμπρός καπό τον 2λιτρο τούρμπο κινητήρα βενζίνης της Alfa Romeo, ο οποίος αποδίδει για την περίσταση 280 ίππους. Συνδυαζόμενος δε με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και με την κίνηση να περνά σε όλους τους τροχούς, καταφέρνει να εξασφαλίσει επιτάχυνση από στάση έως τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε χρόνο μόλις 5,7 δλ.

Θυμίζουμε πως το σύστημα τετρακίνησης Q4 της νέας Alfa Romeo Stelvio μεταφέρει υπό κανονικές συνθήκες τη ροπή σε ποσοστό 100% στους πίσω τροχούς, ενώ σε περίπτωση ολίσθησης, η «διανομή» της μπορεί να φτάσει το 50-50.

Παρ’ ότι δεν πρόκειται για την κορυφαία έκδοση του μοντέλου, οι Ιταλοί έχουν προικίσει την First Edition με τροχούς 20 ιντσών, αλουμινένια paddles στο τιμόνι, φώτα Bi-Xenon, καθώς και βαμμένες δαγκάνες.

Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν τα δερμάτινα καθίσματα, η TFT οθόνη του συστήματος infotainment με διάμετρο 8,8 ίντσες καθώς και η 7ιντση στο μέσον του πίνακα οργάνων, ακριβώς εμπρός από το οπτικό πεδίο του οδηγού._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ