top icon
Επικαιρότητα

Πρεμιέρα στο Παρίσι για το Renault EZ-Ultimo concept

Η Renault παρουσιάζει στο Παρίσι μια διαφορετική άποψη για την αυτόνομη οδήγηση, στην οποία τον πρώτο λόγο έχουν ο premium χαρακτήρας και η πολυτέλεια.

Επί της ουσίας πρόκειται απλά για μια σχεδιαστική μελέτη, η οποία στόχο έχει να αποτυπώσει την απήχηση που μπορεί να έχει ως ιδέα. Αμιγώς ηλεκτρικό και με τετραδιεύθυνση το EZ-Ultimo concept, αναλαμβάνει τη μεταφορά VIP προσώπων της ανώτερης οικονομικά κατηγορίας, προσφέροντάς τους εκτός των άλλων και το απαραίτητο για εκείνους πολυτελές περιβάλλον. Φυσικά, διαθέτει αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 5, η οποία δεν απαιτεί την παρουσία οδηγού. Λόγω του χαρακτήρα του προσέφερε μεγάλη ελευθερία στους σχεδιαστές, που για τη διαμόρφωση του εσωτερικού του χρησιμοποίησαν υλικά όπως το δέρμα, το ξύλο και το… μάρμαρο.

Ασφαλώς, το φουτουριστικό concept διαθέτει διασυνδεδεμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, το οποίο λέγεται Augmented Editorial Experience και φιλοδοξεί να γεμίσει ψυχαγωγικά τον χρόνο μετακίνησης των επιβαινόντων του. Παράλληλα, τους επιτρέπει να το χρησιμοποιήσουν ως σύγχρονο γραφείο εργασίας, με την απαραίτητη φυσικά πολυτέλεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ