Η Hyundai θα παρουσιάσει τον Μάρτιο στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύη τη νέα γενιά του Santa Fe.

Ύστερα από τη δημοσίευση στο διαδίκτυο ουκ ολίγων κατασκοπευτικών φωτογραφιών (σ.σ.: ακόμα και το Nurburgring!), η κορεάτικη εταιρεία έρχεται σήμερα με μια «σκοτεινή» πλευρική απεικόνιση του νέου Santa Fe να επιβεβαιώσει την παρουσία του μοντέλου στο περίπτερο της Hyundai στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης που επίσημα θα ανοίξει τις πύλες του στις αρχές Μαρτίου. Παρ’ ότι η σχετική φωτογραφία δεν αποκαλύπτει και πολλά για το σχεδιαστικό ποιόν του μοντέλου, βέβαιο θεωρείται πως η σιλουέτα του θα φέρει αρκετές επιρροές από το (κατά πολύ) μικρότερο Kona. Κάτι που φυσικά μόνο κακό δεν είναι.

Σημείο αναφοράς, πέραν των 7θέσιων και 5θέσιων εκδοχών του, θα αποτελέσουν τα συστήματα ασφαλείας με τα οποία θα εξοπλίζεται το «μεγάλο» SUV της κορεάτικης εταιρείας που παραμένει στην αγορά σχεδόν απαράλλαχτο από το 2012 μέχρι και σήμερα. Υπό την ομπρέλα του «πλέγματος» ασφαλείας Smart Sense, ανάμεσα στα ηλεκτρονικά καλούδια ασφαλείας του νέου Sante Fe θα περιλαμβάνεται και το σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος ακόμα και όταν το αυτοκίνητο κινείται προς τα πίσω.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις αναφορικά με τις επιλογές της Hyundai στους κινητήρες. Σίγουρο, πάντως, είναι πως η εταιρεία θα προσφέρει μηχανικά σύνολα που θα «καίνε» βενζίνη ή ντίζελ (σ.σ.: υβριδικές εκδόσεις μάλλον δεν προβλέπονται) συνδυαζόμενα με κίνηση στους εμπρός ή στους πίσω τροχούς._Χ.Α.

Πιστεύετε πως και στο φετινό Αυτοκίνητο της Χρονιάς, από τους 7 φιναλίστ, ένα από τα ηλεκτρικά Porsche Taycan & Tesla Model 3, θα μπορούσε να επικρατήσει του συμβατικού ανταγωνισμού (BMW 1 Series, Ford Puma, Peugeot 208, Renault Clio & Toyota Corolla);

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά