Η Skoda δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες-σκίτσα από του νέου Octavia, που αναμένεται να αποκαλυφθεί στις 11 Νοεμβρίου.

Η Skoda δίνει σήμερα στη δημοσιότητα δύο σκίτσα του νέου Octavia, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί σε λιγότερο από ένα μήνα από σήμερα «ακολουθώντας» τα αποκαλυπτήρια του νέου και ομόσταβλου VW Golf, στο οποίο και θα βασίζεται.

Από τις εικόνες αυτές είναι άμεσα διακριτό ότι το νέο Octavia, στην τέταρτη πλέον γενιά του, θα χαρακτηρίζεται από ένα ξεχωριστό, μοντέρνο και εκφραστικό ντιζάιν, που αναμένεται να αποτελέσει τη φυσική συνέχεια εκείνου της προηγούμενης.

Σε κάθε περίπτωση, οι πρώτες οπτικές εντυπώσεις προϊδεάζουν για ένα μοντέλο με αρμονικές διαστάσεις, το οποίο όμως – σύμφωνα και με δηλώσεις στελεχών της εταιρείας – θα διακρίνεται για την κορυφαία για την κατηγορία ευρυχωρία.

Τα σκίτσα αφήνουν να διαφανεί ένα liftback αμάξωμα με κουπέ σιλουέτα, χαμηλη οροφή και ένα σαφώς πιο... φρέσκο εμπρός μέρος από το οποίο απουσιάζουν τα διπλά φώτα, ενώ πίσω διακρίνονται φωτιστικά σώματα στα οποία ξεχωρίζουν τα γνώριμα στοιχεία σε σχήμα κρυστάλλου, που έχουν χρησιμοποιηθεί και στα υπόλοιπα νέα μοντέλα της εταιρείας, όπως τα Kamiq, Scala και Karoq.

Αν μη τι άλλο, το Skoda Octavia είναι ένα μοντέλο με μεγάλη ιστορία, σχεδόν έξι δεκαετιών. Με περισσότερες από 6,5 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, στην τέταρτη γενιά του φιλοδοξεί να εκτοξεύσει τη διαρκώς αυξανόμενη δημοφιλία της μάρκας σε όλο τον κόσμο._Χ.Α.

Σχετικά με τις σκέψεις της κυβέρνησης για αύξηση των τελών στα παλιάς τεχνολογίας αυτοκίνητα, πιστεύω πως...

Αποτελέσματα

Είναι άδικο γιατί τα διαθέτουν άνθρωποι με χαμηλό εισόδημα που δεν μπορούν να αποκτήσουν ένα σύγχρονο καθαρότερο όχημα
100% (1 ψήφος)
Είναι σωστό μέτρο, καθώς η αυξημένη ρύπανση στις μεγαλουπόλεις έχει σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να δοθούν σημαντικά οικονομικά κίνητρα αντικατάστασης του γηρασμένου στόλου
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να ενισχυθούν τα Μ.Μ.Μ. και υπηρεσίες τύπου car sharing για να εξυπηρετηθούν όσοι δεν μπορούν να αποκτήσουν νέο αυτ/το
0% (0 ψήφοι)
Total votes: 1
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά