top icon
Επικαιρότητα

Πρώτη γεύση από τον «μυστηριώδη» νέο κινητήρα της Maserati

Η Maserati ξεκίνησε τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις ενός νέου κινητήρα που η ίδια εξελίσσει, ο οποίος αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται στο «κορμί» ενός σπορ κουπέ μοντέλου που παραπέμπει στην Alfa Romeo 4C.

H ιταλική εταιρεία έδωσε χθες στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες ενός «μυστηριώδους» μοντέλου, το οποίο απεικονίζεται να πραγματοποιεί τις πρώτες δοκιμαστικές περιηγήσεις τους πέριξ του γνωστού εργοστασίου της διάσημης ιταλικής τρίαινας που βρίσκεται στη Modena της Ιταλίας.

Σύμφωνα πάντως με τις επίσημες ανακοινώσεις των Ιταλών, το εν λόγω όχημα χρησιμοποιείται ως «μουλάρι» φιλοξενώντας για την περίσταση «έναν νέο κινητήρα που έχει εξελιχθεί εξολοκλήρου από την Maserati».

Η εταιρεία προς το παρόν δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία που να αφορούν την ταυτότητα του εν λόγω οχήματος.

Maserati

Σε κάθε περίπτωση, το μοναδικό μέχρι και σήμερα επιβεβαιωμένο στοιχείο είναι ότι η Maserati σκοπεύει να φέρει στον πραγματικό κόσμο την έκδοση παραγωγής του πρωτοτύπου Alfieri που είδαμε για πρώτη φορά το 2014.

Η Alfieri είναι ένα κουπέ μοντέλο 2+2 θέσεων με τον κινητήρα εγκατεστημένο στο εμπρός μέρος. Εντούτοις, το εικονιζόμενο μοντέλο δείχνει να είναι «κεντρομήχανο», με δύο μόλις θέσεις, που διόλου τυχαία μοιάζει αρκετά στην ομόσταβλη Alfa Romeo 4C.

Από όλα αυτά είναι προφανές πως το καμουφλάρισμένο πρωτότυπο δεν αποτελεί παρά τον προσωρινό… φορέα ενός νέου, και προφανώς υβριδικού, κινητήρα της Maserati, ο οποίος θα πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του τον προσεχή κιόλας Μάιο στο «σώμα» της νέας Alfieri._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ